Menü Kapat

Şişli Pasif Travestiler

Pasif Şişli travestiler

Şişli pasif travestiler cinsel arzularınıza doyum noktası getirecek özlem duyduğunuz fantezilerde sizlere eşlik edecek.

Her erkek bir eşcinsel ile birlikte olmayı arzular. Kimileri akıllarında olan bu fanteziyi gerçekleştirmek için bir arkadaş bulamaz kimileri ise yaşayacakları ilişkinin ifşa olmasında tedirgin olur.

Gizlilik ve saygı çerçevesinde yürütülen her ilişki elbet de güzel sonuçların yaşanacağı bir cinsel birleşme olur. Saygı ve gizlilik açısından sizlere hitap edecek kişiler şüphesiz Şişli pasif travestiler.

Birliktelik yaşayacağınız kişide aradığınız özellikler nelerdir? Güzellik, vücut ölçüleri ve dişi ruh. Bu aradığınız bütün özelliklere hitap edecek kişiler elbette sizlerin istekleri doğrultusunda hareket edeceklerdir.

pasif travesti fantezisi

Amacınız belli aklınızdaki sınırsız fantezi nedir? Bunun hesaplamasını kafanızda tasarlamış olmanız gerekli. Çünkü cinsel birlikteliğin en önemli unsurlarından biri fantezilerdir.

Fantezi olmadan cinsel ilişkinin pek bir önemi yok aslında. Yeni yerler ve mekânlar keşfedip alacağınız cinsel hazzı daha da sınırsız yapmanın ötesinde bir güzellik düşünülemez. Bu düşünceleriniz için sizlere eşlik edecek ve gizlilik ilkesine bağlı kalacak kişi bu zamanda bulmak biraz zor bir durum.

Hiç tatmadığınız cinsel dürtülerinizi harekete geçirmenin zamanı gelmedi mi? Sizlerde uçsuz, bucaksız cinsel birliktelik yaşamak istiyorsanız ve İstanbul gibi bu tarz birlikteliklere eşlik edecek kişilerin fazla yaşadığı bir yerde yaşıyorsanız çok şanslısınız.

Bu kritere sahip kişiler sadece Şişli tarafında sizlere hizmet vermiyorlar. Fındıkzade, Taksim, Nişantaşı, Mecidiyeköy ve Beşiktaş gibi kendi çevresine yakın olan travestiler bu özelliklere sahip kişilerdir.

Bu semtlerde yaşayan herhangi bir travesti sizlere aradığınız hizmeti sorunsuzca sunabilir gerçekleştirmek istediğiniz fantezilere eşlik edebilir.

Şişli pasif Travestiler ile Cinsel Birliktelik

Pasif travesti denilince aklınıza ne geliyor? Ben size kısaca bunu özetleyim. Pasif travesti cinsel birliktelik esnasında kendilerini tamamen size adayan ve sizin emirlerine itaat eden kişi olarak düşünülebilir.

En büyük özelliklerinden başlıca olan cinsel ilişki sırasında köle ruhlarını ön plana çıkarıp erkek arkadaşlarına itaat etmektir. Cinsel ilişki sırasında emir almaktan büyük keyif alırlar ve itaat etmesini severler.

cinsel fanteziler

Cinsel fantezi düşkünlükleri erkekleri baştan çıkarmak konusunda onları bir adım önde olmaya tercih ediyor. Klasik seks üzerine kurulmuş bir ilişkiyi asla tasvip etmiyorlar ve onlara itici geliyor.

Değişik sıra dışı fantezi düşkünü kişiler ile birlikte olmayı seçiyorlar. Önemli olan her iki tarafında bu cinsel birliktelik sonrası mutlu olmaları. Bunun ötesinde bir şey düşünülemez.

Cinsel korkularınızı bir kenara bırakıp hayatı yaşamaya bakın. Bu fırsat elinize bir daha geçmeyebilir ve yaşayamadıklarınız için pişman olabilirsiniz.

Posted in Beşiktaş, Fındıkzade, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir