Menü Kapat

İstanbul Trv Bulma Taktikleri

Travesti olmak

İstanbul trv anlamını bilen kişi sayısı oldukça az ve hala ne anlama geldiğini bilmeyen kişiler oldukça fazla.

İlk etapta trv kelimesinin manasını açıklamak daha sonra etkili ve kısa sürede birini nasıl bulursunuz onu izah edelim.

Trv kelimesinin anlamı travesti kelimesinin kısaltılmışıdır. Travesti demek ilk dünyaya erkek olarak gelen daha sonra kadınsı duyguları daha baskın hale gelerek kendini kadın olarak hissedenlere denilen cümleden ibarettir.

Travesti olmak tercih meselesidir ve bu cinsiyet asla psikolojik bir hastalık değildir. Çoğunlukla web siteler aracılığı ile okuduğunuz makalelerde travesti olmanın psikolojik bir rahatsızlık olduğu ifade edilir.

Tamamen yanlış bilgilerden ibarettir. Travesti olmak asla bir rahatsız değildir vücuttaki kadınsı hormonların daha baskın olma sebebi ile oluşan bir tercih meselesidir.

İstanbul Trv Bulmadaki En Etkili Yöntem

Eskiden gece geç saatlerde cadde ve sokaklarda çalışan kişiler karşımıza çıkardı ve en iyi iletişim kurma şekli bu şekilde idi. Günümüzde hala bu tarz çalışan kişiler mevcut ama eskisi kadar sayıları fazla değil.

Günümüzde artık teknoloji ve akıllı telefonlar sayesinde istediğimiz her şeye rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Bu sayede artık İstanbul trv bulma konusunda insanlar oldukça şanslı.

Arama motorları sayesinde istedikleri içerik ve bilgileri rahatlıkla bulabilir akıllarına yatan kişiler ile telefon aracılığı sayesinde randevu talep edebilirler.

Bir diğer basit yol ise arkadaşlık uygulamaları. Eşcinseller bireyler için arkadaşlık uygulamaları günümüzde en popüler olan iletişim kurma tekniklerinden birsidir.

Eğer bu adımı izleyecek biriyseniz hiç şüphesiz kullanacağınız uygulama Hornet olarak göze çarpar. Hornet dünya genelinde milyonlarca kitleye sahip bir arkadaşlık uygulamasıdır. Bölgesel ve cinsiyet aramalar konusunda oldukça başarılı ve gelişmiştir.

İstanbul trv hornet uygulaması

Dünya geneline hitap eden bu uygulama her ne kadar Türkiye geneli yasaklı olsa da teknolojide çareler tükenmediği gibi bu uygulamaya da erişim mümkün.

Aradığınız kriter ve özellikteki kişileri rahatlıkla bulabilir dilerseniz cinsiyet seçimi yapabilirsiniz. Özel mesajlaşma ve fotoğraf gönderimi sayesinde karşınızdaki kişi ile diyalog kurmanız mümkün.

Lakin her güzel şeyin gibi bu tarz uygulamalarında bir takım problemleri olabiliyor. Gizliliğinize önem vermek ve ilk randevuda tedbirli olmak sizin açınızdan oldukça iyi bir durum olacaktır.

Dikkat etmenizi gerektirecek bir diğer husus tabi ki sahte profiller. Her uygulama ve sosyal medya hesaplarında olduğu gibi bu uygulamada da sahte profil sayısı oldukça yüksek.

Bu sahte hesaplar sizden para talebinde bulunabilir kimlik bilgilerinizi ele geçirmek isteyebilir. Lütfen bu hususlara dikkat etmenizi öneririz.

Hornet harici uygulama sayısı oldukça fazla. Ama size hitap edecek ve aradığınız özellikte kişileri bulmanızı sağlayacak en iyi uygulama Hornet.

Diğer uygulamalar ise Tinder, Badoo, Okcupid olarak incelenebilir. Tinder ve Badoo bütün cinsel kimlikteki kişilerin kullandığı en popüler uygulamaların başında gelir.

travesti arkadaşlık uygulamaları

Okcupid ise genellikle travesti, gay ve biseksüel kimlikte yaşam sürdüren kişilerin kullandığı popüler uygulamadan biridir. Web site ve mobil uygulama olarak size hitap eder.

Sosyal medyada çok fazla vakit geçirmeyi tercih etmeyenler için bu ücretsiz uygulamalar mantıklı bir seçim olacaktır. Bizler her ne kadar güvenli olarak bu uygulamaları belitsek te sizler gene gizliliğinizi ön planda tutmayı tercih edin.

Bizler her ne kadar güvenli olarak bu uygulamaları belitsek te sizler gene gizliliğinizi ön planda tutmayı tercih edin. İnsanların kişisel cinsel tercihlerine saygı duymalı ve saygılı davranmaya özen gösterin.

Karşınızdaki kişinin bir insan olduğunu asla unutmayın. Bir sonraki yazı dizimizde görüşmek üzere.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir