Menü Kapat

Ankara Travesti Topluluğunun Başkenti

Ankara travesti topluluğunun başkenti olarak bilinir. Eğer burada yaşayan kişiler ile tanımadıysanız çok şey kaybetmiş sayılırsınız.

Ankara görkemli bir şehir olması dışında eşsiz güzelliklere sahip bir şehirdir. Bu eşsiz güzellikler hiç şüphesiz Ankara travestileri olarak bilinir.

Birçoğu Ankara doğumlu olup burada büyüyüp yetişimlerdir. Güzelliklerinin yanı sıra akıllı olmaları ile bütün dikkatleri üzerlerine çekerler.

Çok büyük şehir ve Başkent olması nedeni ile oldukça kalabalık bir nüfusa sahiptir. Burada yaşayan insanlar eşcinsel bireylere yönelik tavırları genellikle olumludur. Birçoğu büyük şehirlerden çalışmak vasıtası ile gelen ve geldikleri yerlerde eşcinsel topluluğu ile tanışan insanlardır.

Genellikle memur kesimi olduğu için Ankara travesti yaşam alanı olarak en güzel şehirlerarasında yer alır. Bilgi sahibi insanlar hayat mücadelesi veren eşcinsel bireyler ile bir problem yaşamaksızın aynı şehir de birlikte yaşamaktan rahatsız olmazlar.

Ankara Travesti Ortamı

Burada yaşayan travestiler genellikle iç, içe ve aynı mevkide yaşamayı seven kişilerdir. Zaten birçoğu eski arkadaş veya çocukluk arkadaşıdır.

Travestiler genellikle Çankaya, Kızılay, Maltepe, Keçiören, Eryaman gibi büyük yerleşim yerlerinde yaşamayı tercih ederler. Ulaşım kolaylığı ve insan kalabalığı nedeni ile bu semtler hem güvenlik hem de iş açısından en verimli semtlerdir.

Gece hayatını seven kişileri hüsrana uğratacak bir şehirdir. Gece hayatı sadece Cumartesi günlerinden ibaret ve bir adet Gay, Travesti bar bulunan bir şehirdir.

En yaygın sosyal aktiviteleri alışveriş merkezleri ve kafe tarzı yerlerdir. Eğlenmek istedikleri zaman sadece Cumartesi günü Sixtiees Pub isimli barda eğlenirler.

Sixtiees Pub: Ankara travesti ortamının kalbi olarak bilinir bu bar. Sadece eşcinsellere hizmet verir ve haftanın bir günü açıktır. Çankaya Tunalı Hilmi caddesinde bulunan bu barda eğlenmek isterseniz daha öncesinde rezervasyon yaptırmanız gerekebilir.

ankara travesti bar

Ankara’ya ilk kez gelen biriyseniz ve bu Bar’ın ne tarafta olduğunu bilmiyorsanız adresi aşağıda sizlerle paylaştık gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Cd. No:96, 06680 Çankaya / Ankara