Menü Kapat

Beylikdüzü Eşcinsel Yaşam Yeri

Beylikdüzü eşcinsel travesti toplulugu

Beylikdüzü eşcinsel yaşam yeri olarak İstanbul genelinde en çok nüfus oranına sahip yerdir.

Son dönemlerde güzide bir semt olarak gündeme gelen bu yer bütün toplulukları bünyesinde barındıran ve iş imkânı ile insanları cezbetmesi ile ünlüdür.

Yaşam alanı olarak oldukça kalabalık ve sosyalleşme konusunda oldukça elverişliliği ile bilinir. Artık bütün şehir bu bölgeye doğru ilerlemekte ve İstanbul gibi ucu bucağı olmayan bir şehir için en son nokta olarak bilinir.

Özellikle eşcinsel topluluğuna tarafından fazla talep gören bu semt yaşam rahatlığı ve toplum baskısından uzak kalmak isteyenlerin tercih edeceği yerleşim yeri olarak hafızalara kazınır.

Geçtiğimiz yıllarda her ne kadar üzücü olaylara şahit olsak da kişiler için yaşanacak başka alternatif yer kalmıyor. Çünkü buradaki modern ve elit yaşam tarzını çoğu kişiyi cezbediyor.

Beylikdüzü Eşcinsel ve Travesti Toplumu Neden Burayı Tercih Ediyor?

İş potansiyeli konusunda oldukça verimli aynı zamanda toplum baskısının en az olduğu bölğe olarak bilinen Beylikdüzü travesti ve eşcinsel toplumunun büyük bir oranını kapsıyor.

Semt nüfusunun nerdeyse %40 gibi yüksek bir oranına hitap eden bölge fuar bölgesi olması açısından birçok kişiye iş imkânı sağlıyor.

Havaalanı ve fuar bölgesini olduğu için semte çok sayıda yabancı iş insanı ziyarette buluyor. Bu nedenle iş yapma açısından tercih edilen bölgeler arasında ilk sırayı yer alıyor.

Esenyurt gibi iç açıcı olmayan semte yakınlığı ile bilinen Beylikdüzü eşcinsel toplumunu biraz rahatsız etse de başka alternatifi kalmayanlar için ikinci bölge Esenyurt olarak görünüyor.

Genellikle mülteci vatandaşların tercih ettiği Esenyurt yaşanan olumsuz sorunlar nedeni ile ister istemez Beylikdüzü travesti toplumunu etkiliyor.

Bu etki neticesinde bu güzide semt ziyaret etmeyenler tarafından her ne kadar olumsuz yorumlar alsa da İstanbul gibi büyük bir metropolde yaşanılacak en güzel yerlerden biridir.

Bir semt tercih etmek isterseniz insanlar ile iç, içe ve sosyalleşmekten keyif alan biriyseniz bu ilçe sizin isteklerinizi karşılayacaktır. Huzur ve sessiz bir bölge tercih edenlerin zerafet ve mimari yapılara dönüştüğü semt Beylikdüzü.

Posted in Beylikdüzü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir