Menü Kapat

Aktif Pasif Olayı Nedir?

aktif pasif travesti

Aktif pasif olayı birçok kişi tarafından bilinmeyen ve cinsel terimler kavramında kafa karıştıran bir sorudur.

Cinsel terimler kavramında çok fazla aşina olmadığımız cümleler mevcut. Bunlardan en önemli olanı tabi ki aktif ve pasif cümleleri.

Özellikle sosyal medya üzerinden yeni tanıştığınız bir kişiden bu tarz cümleler duymanız gayet doğal bir durum. Size yazan herhangi bir kişi erkek veya kadın olabilir cinsel yönelimi farklı olabilir ve sohbet esnasında bu cümleleri size sarf edebilir.

Bu tarz cümleleri duyduğunuzda genellikle kafanız karışır ve ne cevap vereceğinizi bazen bilemezsiniz.

Son dönemlerde feminen bir görünüme sahip kişiler sosyal medya platformları üzerinden beğendiği herhangi birine bu tarz cümleleri sarf edebilir ve karşısındaki insandan aynı duyguları bekler.

Bu duygulara ilk etapta kayıtsız kalaba bilirsiniz çünkü hiç tanımadığınız biri anlamını dahi bilmediğiniz bir cümle ile size geliyor ve çekimser kalıyorsunuz.

Bu cinsel terimlere kayıtsız kalmamanız ve anlamlarını bilmeniz için sizlere anlaşılır bi şekilde izah edelim.

Aktif Pasif Kelimelerinin Anlamı

Cinsel terimler her ne kadar kafa karışıklığına sebep olsa da hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor. Çok sayıda insan bu cinsel terimlerden habersiz ve anlamlarını bilmemekte. Anlaşılır bir dil ile sizlere izah edelim.

Aktif: Bu terim cinsel birleşme esnasında baskın ve erkek rolünü üstlenen kişiler için kullanılan bir sıfattır. Kullanıldığı alanlar aktif gay, aktif travesti gibi eşcinsel bireyler için sarf edilir. Bir kişinin aktif olması cinsel yönelimini belirler.

Pasif: Bu kelime özellikle sosyal medya hesaplarımızdan herhangi bir kişi tarafından yazılan ve görünüm olarak tıpkı bir kızı andırırcasına güzellikte olan kişiler tarafından bize aks edilir. Ben pasifim cümlesini çoğu kişi için aşina gelen bir kelimedir. Cinsel ilişki sırasında kadın rolünü üstlenen ve bu rolden keyif alan kişiler için hitap edilen bir cinsel terimdir.

Feminen: Feminen bir kişi bir kadın veya kız kişiliğini andırırcasına ve o derece güzellik sıfatlarını taşına kişilere denir. Yanlış anlaşılmasın feminen bir kişi asla kız veya kadın değildir. Yüz ve vücut hatları kadınsı olan kişilere denir. Ve cinsiyetleri erkektir.

Aktif ve Pasif olayı bu yazılanlardan ibarettir. Cinsel terimlerde sadece aktif ve pasif olayı yoktur. Bir birey cinsel birleşme esnasında hem aktif hem de pasif olabilir.

Posted in Anadolu Yakası, Ataşehir, Avrupa Yakası, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir