Menü Kapat

Twitter Travesti Sex Videoları

twitter travesti 1

Twitter travesti sex videoları son zamanlarda gözle görünür bir şekilde artış gösterdi.

x sosyal medya platformu

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Twitter özellikle +18 video paylaşım konusunda oldukça cüretkâr.

Bütün Dünya’ya hükmeden ve milyonlarca kullanıcı olsan Twitter bu tarz paylaşımlara herhangi bir yaptırım uygulamıyor ve bu paylaşımları normal olarak karşılıyor.

Biliyorsunuz ki Ülkemizde +18 siteler illegal olarak görünmekte ve yaptırımları son derece sert. Durum bu şekilde olunca artık insanlar yabancı menşeili sitelere yönelim izlemek istedikleri içerikle rahatça izleyebiliyor.

Hepimiz istemsizce bu tarz içeriklere ilgi duyarız. Bir nevi izleme fetiş i olarak adlandırılabilir. Çoğu kişide bağımlılık olarak tabir edilen bu tarz içerikler günümüzde en çok Twitter üzerinden paylaşım yapılmakta.

Twitter Travesti Sex Videoları Neden Yasaklanmıyor?

Bunun en belirgin nedeni sosyal medya platformunun yurt dışı sunucularda yer alması. Bizim Ülkemizde her ne kadar +18 video ve içerikler illegal ise yurt dışında bur tarz içerikler legal bir durum olarak görünüyor.

Geçmiş zamanlarda hatırlarsınız ki Twitter travesti sex videoları içerikleri alakalı bir yaptırıma maruz kalmıştı. Kısa bir süre Türkiye erişimine kapatılan ünlü sosyal medya platformu şirketin büyüklüğü ve yaptırımlarından dolayı tekrar Ülkemizde erişime açılmıştı.

Özellikle genç kesimin ilgisini çeken bu videolar son dönemlerde daha fazla içerikle yayınlanmaya başladı. Türkiye ve Dünya genelinde Travesti, Lezbiyen ve Evli çiftlerin cüretkâr paylaşımları bir hayli ilgi görmeye ve konulu bir şekilde daha fazla paylaşımlarla kişilere hitap etmeye devam etti.

Bu paylaşımlar sonucu henüz Ülkemizde herhangi bir yaptırım uygulanmaması bütün dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Şu anlık paylaşım yapan kişiler hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmasa da ilerleyen zamanlarda illaki bir pürüz çıkacağı kesin.

Eski Adı Twitter Yeni Adı X

5 Ağustos 2023 tarihi itibari ile bir devirim niteliğinde isim değiştiren Twitter kullanıcılarına X platformu olarak hizmet vermeye başladı.

Dünya çapında çok sayıda rekabetçisi olan ama her zaman yerini koruyan Twitter başlıca yenilikleri kullanıcı kitlesine hitap etmeye devam etti.

Sosyal medya platformunu iyi ve kötü yönde kullanan kitle sayısı oldukça fazla. Son zamanlarda iyi niyetli kullanım oranı düşüş yaşasa da hala amacı için kullana kitle sayısı da bir o kadar fazla.

Dilerseniz birkaç görsel ile işin boyutunu bir nebze anlatalım.

Görsellerde herşey net belli olmasa bile en basit yapılan paylaşımlar bu şekildeki içeriklerdir. Sizde daha fazla içerik ve video izlemesinden hoşlanan biriyseniz sosyal medya platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Posted in Anadolu Yakası, Ataşehir, Avrupa Yakası, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir