Menü Kapat

İstanbul Travesti Arkadaş Sitesi

istanbul travesti arkadas sitesi

İstanbul travesti arkadaş sitesi Türkiye’nin önde gelen şehirlerde bulunan travesti bireylerin genel bilgilerini ele alan bir platformdur.

İstanbul travesti arkadaş platformunda cinsel kimliğine sahip kişiler hakkında merak edilen ve kafanızı karıştıran çok sayıda sorulara cevap bulabilirsiniz.

Aklınıza takılan her türlü soruyu bizlere iletebilir ve gerçek anlama sahip bilgiler edinebilirsiniz.

İstanbul nüfus ve cinsiyet kimliğine sahip kişiler için önem arz eden bir şehirdir. Bu şehirde her türlü cinsel kimliğe sahip kişiler hayatını sürdürmektedir.

Özellikle şehrin en popüler olan semtleri Şişli, Taksim, Kadıköy, Beylikdüzü, Ataşehir, Bakırköy çok sayıda travesti arkadaşlara ev sahipliği yapmaktadır.

Taksim ve Şişli semtinde yaşayan çok sayıda travesti gece hayatına düşkünlükleri ile dikkatleri çekmektedir. Taksim ve Şişli travesti bar ve cafe açısından oldukça popüler semtlerin başında gelir.

Bu yüzden bu semtlerde yaşamayı tercih edeler gece hayatının içinden gelen kişiler ve eğlenmeyi seven bireylerdir.

Beylikdüzü ve Bakırköy Avrupa yakasının en nadide semtleri ve sakin bir yaşam hayatı sürdürmek isteyen travesti bireylerin adresidir. Kendilerini iş hayatına adayan ve yılda bir, kaç kez dışarı çıkmayı hedefleyen kişilerin tercih ettiği semtlerin başında gelir.

Avrupa yakasın diğer travesti semtleri olarak Nişantaşı, Fındıkzade, Beşiktaş ve Mecidiyeköy en popüler diğer semtler arasındadır. Kendini özel hisseden çok sayıda erkeğin uğrak adresleri arasında yer alır bu semtler.

Kadıköy ve Ataşehir Anadolu yakasında bulunan en üstü travesti semti olarak göze çarpmaktadır. Mütavazi ve elit bir hayat sürmek isteyen aynı zamanda sosyalleşmekten kaçınmayan kişilerin en gözde semtleri arasında yer alır.

Anadolu yakasına bağlı diğer ünlü semtler arasında Bostancı, Ümraniye, Kartal ve Pendik dikkat çekmektedir. Burada yaşana travesti bireyler cinsel ilişki mesleğini icra ederek geçimlerini sağlamaktadırlar.

Posted in Anadolu Yakası, Ataşehir, Avrupa Yakası, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir