Menü Kapat

Travesti Seks Esnasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Travesti seks

Travesti seks aktivitesinde dikkat edilmesi gerekenler, sağlıklı ve güvenli bir ilişki için temel adımları içerir.

Cinsellik, insan yaşamının en doğal ve önemli yönlerinden biridir. Ancak, sağlıklı ve güvenli bir cinsel yaşam sürdürebilmek için dikkat edilmesi gereken bazı temel kurallar vardır. Bu kurallar, hem fiziksel hem de duygusal sağlığın korunmasına yardımcı olur.

Özellikle yeni nesil eşcinsel bireyler arasında hızla yayılan HIV virüsü olarak adlandırılan son derece tehlikeli ve sonuçları ölümle nitelendirilecek birçok yaygın virüs bulunmakta.

Kendi ve aile sağlınız için dikkat edilmesi gereken birçok kural var. Her ne kadar cinsellik özgür ve dilenebildiği gibi yaşanacak bir aktivite ise dikkat edilecek birden fazla önlem söz konusu.

Cinsellik sırasında sağlığınızın önemi hem kendiniz hem de partneriniz adına büyük önem arz etmektedir. Önem arz eden konuları birkaç satır içeresinde paylaşmamız hem kendiniz hem de sevdikleriniz için yararlı bir bilgi olacaktır.

Travesti Seks Esnasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Travesti seks sırasında güvenliğin sağlanması, hem fiziksel hem de duygusal zararlardan korunmak için önemlidir. Güvenli bir cinsel yaşam için önemli adımlar nelerdir?

Güvenilir Ortam Seçimi: Eşcinsel ilişkiler esnasında genellikle tanımadığınız kişiler ile ilişki yaşamak zorunda kalıyorsunuz. En önemli püf noktalardan biri bu tarz bir durumda ilişki yaşayacağınız mekanı kendiniz seçmeli ve güvende olduğunuzu hissetmelisiniz.

Sınırların Belirlenmesi: Kendi ve ilişki yaşayacağınız kişinin sınırlarını belirlemek ve saygı duymak zorundasınız. Bu sınırlar güvenli bir ilişkinin temel prensibidir. Bir travesti fantezi yapacagınız zaman sınırlar sizin ve onun için önemlidir.

Alkol ve Uyuşturucu Kullanımından Kaçının: Karar verme yetkinizin elinizden gitmesini istemiyorsanız ilişki öncesi ve esnasında alkol ve kafa yapıcı maddelerden kaçının.  Riskli ve tehlikeli bir ilişkiye yol açabilir.

Korunma Yöntemleri: En dikkat edilmesi gereken ve ilişki sırasında muhakkak uyulması gereken kurallardan biridir. Sağlığınız ve bulaşıcı hastalıklardan korunmak adına partnerinize kondom kullanmanız için ısrar ediniz.

Düzenli Sağlık Kontrolleri: Bir eşcinselseniz ve sık sık ilişki yaşamayı tercih eden biriyseniz muhakkak ayda bir kez dahi olsa sağlık kontrollerini ihmal etmeyin.  Gerekli testler olası sağlık sorunlarına bir nebze erken teşhis koymanıza yardımcı olabilir.

Kişisel Hijyen: Cinsel birliktesin öncesi ve sonra hem kendi hem partneriniz hijyen kurallarına dikkat etmesine özen gösterin. Enfeksiyon riskini azaltmanız sizin elinizde.

Açık İletişim: Partnerler arasında cinsellikle ilgili açık ve dürüst bir iletişim, isteklerin ve sınırların belirlenmesinde yardımcı olur.

Cinsellik iki insan arasındaki en özel karşılıklı duygudur. Bu nedenle travesti seks esnasında dikkat edilecek huşuları incelemeniz sizin için faydalı olacaktır. Olası bir aksilikle karşılaşmamanınız için lütfen cinsel kurallara dikkat edin.

Posted in Kadıköy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir