Menü Kapat

Aktif Travesti Olmak Herkes İçin Geçerli mi?

Aktif travesti

Aktif travesti olmak cinsel ilişkide baskın ve erkek rolünü üstlenen kişi olarak isimlendirilebilir. Pekala, bütün travestiler aktif midir?

Son zamanlarda en çok sorudur bir cinsel ilişki esnasında bütün eşcinseller aktif rolünde bir tavır alma olasılığı.

Bu sorunun en basit cevabı hayır. İçlerinde illaki aktif olmaktan zevk alan ve siz istemediğiniz sürece aktif olmayı düşünmeyen çok sayıda birey vardır.

Bu bireyler istek doğrultusunda ve gizlilik çerçevesinde cinsel ilişkilerini yaşar sonrasında unutan kişilerdir. Bu konuda hakkında tedirgin olan insanlar genellikle arzuladıkları cinsel ilişki düşüncesini kafalarından silmektedirler.

Bunun nedeni ise travestiler zorla ve istemediğiniz bir ilişkiye sizi sürükleme düşüncesi. Bu asla mümkün olmayan bir şey siz istemediğiniz sürece sizi kimse istenilmeyen bir ilişki seçeneğine sürüklemez.

Bu endişeli soruyu aklınızdan çıkarın ve arzuladığınız değişik fantezilerin tadını çıkarmaya bakın. Cinsel ilişki esnasında illaki her iki tarafında istekleri olabilir. Bu istekleri partneriniz ile paylaştığınız zaman size anlayış gösterecek ve yaşadığınız ilişkiden keyif alacaksınız.

Aktif travesti olmak aslında eşcinsellerin pek tasvip etmedikleri özellikleri arasında yer alır. Bunun en büyük nedeni zaten cinsel ilişkide baskın rolü üstlenmek isteyen kişiler olsa kadın olmazlardı. Lakin müşteri tercihleri işi bu denli boyuta getirdiği için birçoğu mecburen aktif olarak hizmet vermekte.

Aktif Travesti Olmak ile Pasif Travesti Arasındaki Fark

Her travesti sadece aktif olarak cinsellik yaşamaz. Birçoğu hem aktif hem de pasif olarak cinsellik yaşayabilir.

Sadece pasif travesti olarak hizmet veren çok sayıda eşcinsel mevcuttur. Bu kişiler cinsellikte tamamen kadın rolünü üstlenmekten zevk alan kişilerdir.

Birçok travesti cinsel yönelimi aktif, pasif olarak hitap edilebilir. Ama bu tercih tamamen sizin yaşayacağınız cinsellikten ibarettir. Sizin düşünceniz ve fikriniz ile bireylerin nasıl hareket etmesini arzularsanız onlarda o şekilde hareket edecektir.

Tedirgin olacağınız herhangi bir durum söz konusu değildir. İstenilmediği taktirde size hiçbir birey zorla pasif olmanızı teklif etmez. Bu tarz bir cinsellik düşünüyorsanız eğer gönül rahatlığı ile cinselliğinizi yaşayabilirsiniz.

Posted in Mecidiyeköy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir