Menü Kapat

2024 Travesti Güncel Bar Listesi

2024 travesti guncel bar listesi

2024 travesti yılı olarak bilinen ve güncel travesti bar listesini en ayrıntılı şekilde sizlere sunmak için elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız.

Son zamanlarda aldığımız bilgiler neticesinde bazı eğlence mekânları kapanmış veya isim değişikliği yapmış bulunmakta. Bu neden bu tarz listeleri her geçen yıla göre güncellemeyi mantıklı bir seçim olarak düşündük.

Güncel olarak sunacağımız listede sadece İstanbul travesti bar ve eğlence mekânlarını ele almayacağız. Türkiye’de bulunan diğer büyük şehirlerde yer alan travesti bar ve eğlence mekânlarını da sizler için sunacağınız.

Bu kapsamlı araştırmalarda yer alacak şehirlerarasında Ankara, İzmir, Bursa, Bodrum, Marmaris ve Fethiye yer alacaktır. Burada bulunan eşcinsel eğlence mekânlarını sizler için araştırıp güncel açılış kapanış saatleri ile birlikte sizleri bilgilendireceğiz.

En çok talep gören ve hala sektörde yerini koruyan çok az mekân bulunmakta. Güvenliğiniz ve eğlenmeniz için en pratik bilgileri sizlere sunmaktan mutluluk duyarız.

2024 Travesti İstanbul Eğlence Mekân Listesi

İstanbul bilindiği gibi bu güncel listenin ilk sırasında yer alan şehir. Her ne kadar geçmiş yıllarda popüler olan gece kulüpleri kalmasa da aktif olarak faaliyet gösteren 2024 travesti eğlence mekânları aktif olarak gece hayatına renk vermekte.

Listemizin ilk sırasını bilindiği gibi Taksim Sahra Club yer almakta.

Taksim Sahra Club: Taksim meydanına yakın en eski eğlence mekânı olarak dikkat çekmekte. Her yıl kavram değişikliği ile müşterilerinin memnuniyetini arttıran Sahra en eski gece Club u olarak bilinir.

Beyoğlu Katip Mustafa Çelebi caddesinde hizmet veren mekan hafta sonları büyük bir ilgi görmekte. 2019 Travesti güzellik yarışmasına ev sahipliği yapan Sahra Club özellikle Cumartesi günler çok fazla talep görmekte. Hafta içi sakin bir ortama ev sahipliği yapan mekânın açılış saati 21:30 kapanış saati ise sabaha karşı 05:00 olarak bilinmekte.

Haspa Cafe Bar: İstanbul’un en ünlü işlek caddesi olan İstiklal caddesinde trafiğe kapalı alanda yer alan bar gece hayatının muhteşem atmosferini sizlere sunuyor. Taksim Meydanına yakınlığı ile bilinen ve hafta içi her gün hizmet veren bu mekân sabah saatleri cafe olarak hizmet vermekte.

taksim haspa bar cafe

Taksim Meydanından 4 dakikalık yürüyüş mesafesi ile gündüz saatleri mekânın eşsiz yiyecek ve içecek menülerine ulaşmanız mümkün. Gece saatleri oldukça yoğun olan eğlence mekânı fiyat performans konusunda oldukça başarılı.

İpek Sokak Taksim’de hizmet veren mekân sabaha karşı saat 04:00 zamanına kadar yerli ve yabancı turistlere hizmet vermektedir. Mevki olarak Sahra Bara yakınlığı ile eğlence sektörüne hız vermektedir.

Pinokyo Terrace Club:  Pinokyo Taksim bölgesinde teras bina konumu ile hem cafe hem de bar olarak hizmet sunan eğlence mekânlarından biridir. İşletme sahiplerinin eşcinsel olması nedeni ile oldukça ilgi gören ve güven konusunda problem yaratmayan en eski mekân olarak bilinir.

Bütün eğlence alanlarına yürüme mesafesinde olan bu mekan özellikle gay kültürüne sahip yeni nesil eşcinsellerin bulunduğu işletme olarak dikkat çekmekte. İşletme sahiplerinin anlayışı ve özgüvenli davranışları nedeni ile güven veren mekan hafta içi ve hafta sonu olmak üzere belirli saatlerde hizmet vermektedir. Genellikle çalışma saatleri 18:00 ve 05:00 olarak bilinir.

Cafe Mor Kedi: Daha genç bir kesme hitap eden bu cafe özellikle genç yaştaki eşcinsel bireylerin sıklıkla uğradığı bir mekândır. Uzun süredir hizmet veren eğlence mekânı hem cafe gece geç saatlere kadar ise bar olarak hizmet sunar.

Canlı müzik ve Türkçe pop şarkılar ile misafirlerine hizmet veren mekan açılış saati sabah 11:00 kapanış saati ise gece 02:00 olarak belirlenmiştir. Fiyat performans bakımında oldukça uygun ve zenne Showları ile misafirlerine daima eğlenceli ve enerjik bir ortam sunar.

Yukarıda belirttiğimiz mekanlar 2024 yılı itibari ile hizmet vermekte ve İstanbul gibi büyük bir şehrin önemli semtlerine yakınlığı ile ulaşımı oldukça kolaydır. Şişli, Fındıkzade, Mecidiyeköy, Bakırköy, Nişantaşı, Beşiktaş, Avcılar ve Beylikdüzü gibi önemli ilçelerden sıkıntısız ulaşım mevcuttur.

İstanbul her ne kadar eğlence mekanlarının kalbi olarak bilinse de güzel ülkemizin çeşitli şehir ve tatil beldelerinde eşcinsellere hitap eden eğlence mekanları bulunmaktadır.

Güncel Ankara 2024 Travesti Bar Listesi

Başkent Ankara çok sayıda Gay, Travesti bireylere ev sahipliği yapmaktadır. Haftanın stres ve yorgunluğunu eğlenerek geçirmek isteyen bireylerin hangi mekânlara takıldığını öğrenmek ister misiniz?

Ankara her ne kadar büyük bir şehir olarak bilinse de eğlence mekanı olarak sadece bir biliniyor. Sixtiees Club evet, sadece tek bir mekan ve çok sayıda eşcinsel bireye hizmet vermekte. Dilerseniz Sixtiees Club ü yakında inceleyelim.

Ankara Sixtiees Club: 2024 travesti yılı olarak bilinse de Ülkemizin en büyük şehri ve Başkenti olan Ankara’da eşcinsel eğlence mekânı sadece Sixtiees Club. Geçmiş yıllarda birkaç tane daha mekan vardı lakin pandemi sürecinde bu mekânlar hizmet vermeyi bırakmak zorunda kaldı.

Sixtiees club ankara 1

Ankara’nın tek eşcinsel mekanı olan Sixtiees Lezbiyen, Gay ve Travesti bireyleri hafta içi Çarşamba Hafta sonu Cuma ve Cumartesi olmak üzere 3 gün hizmet vermekte. Çalışma saatleri bu günlerde akşam 21:00 ile sabaha karşı 05:00 olarak düşünülmüş. Giriş ücreti olarak bütçeyi sarsmayacak bir meblağ ödediğiniz taktirde ücretsiz 1 adet alkol almanın mümkün.

Çankaya Tunalı Hilmi caddesinde canlı müzik ve enfes kokteyller eşliğinde sınırsız eğlence sunmakta.

Güncel İzmir Travesti Bar Listesi

İzmir travesti konusunda belki de en şanslı şehirlerarasında ilk sırada yer almakta. İnsanı ve yaşam tarzı ile herkesin ilgisini çeken İzmir travesti yaşam yeri olarak en muazzam şehir olarak bilinir.

Pekâlâ, İzmir travestileri hafta sonunu daha eğlenceli kılmak için nerelere takılıyor? Hepinizin merak konusu bu olsa gerek. 2024 travesti barlar konusunda İzmir pek şanslı değil maalesef. Toplam 2 veya 3 adet eğlence mekânı ile tatil severlere hizmet vermekte.

İzmir Cix Club: 2004 yılında hizmete açılan mekan 2024 yılı itibari ile hala müşterilerine hizmet vermekte. İzmir’in en popüler dans kulüpleri arasında ilk sırayı alan Cix Gay, Travesti, Biseksüel, ve Lezbiyen bireylere hitap etmekte.

Mekân tam bir parti atmosferi ile sizleri karşılamakta. Genellikle hafta içi ve hafta sonu gece 01:00 saatlerinde misafirlerini karşılayan mekan sabaha kadar sınırsız eğlence vaat etmekte. Alsancak bölgesinde dar bir sokakta hizmet sunan mekan Pazartesi günleri maalesef hizmet vermemekte.

İzmir KA Club: Marjinal Disco Club Ka İzmir eşcinsel topluluğu için önemli bir yere sahip. Alsancak bölgesinde hizmet veren mekan gay ve travesti topluluğuna uzun yıllardır sorunsuz hizmet vermekte.

Özellikle genç yaştaki eşcinsel bireyler tarafından ilgi gören mekan hafta içi sabah 10:00 sabaha karşı 05:00 saatleri arasında sınırsız müzik ve eğlence ile misafirlerini karşılamakta. Ayrıca Cumartesi geceleri zenne ve oryantal Showlar ile sınırsız eğlence sunmakta.

Güncel Bodrum Travesti Bar Listesi

Bodrum bölgesinde olmazsa olmaz eğlencelerin başında tabi ki barlar gelir. Her eşcinsel tatil zamanı eğlenmeyi ve mekanlarda vakit geçirmeyi sever. Bodrum eğlence ve mekan bakımından tatil bölgelerinde vaz geçilmez yerlerden bir tanesidir.

Dilerseniz Bodrum travesti barlar hakkında biraz bilgi verelim.

Bodrum Kavalye Beach Bar: Bodrum çarşıda yer alan bu mekan tatil eğlence mekanlarında eşcinseller tarafından en çok tercih edilen yerlerden bir tanesidir. Gece ve gündüz farklı konseptlerde eğlence vaat eden bar gündüz saatleri kafa dinlemek, bir şeyler içmek ve denize girmek gibi aktiviteler sunmasının yanı sıra gece ilerleyen saatlerde sınırsız eğlence vaat ediyor.

Denize sıfır olarak hizmet veren bu mekan kendine ait bir plajı ve şezlonglar ile misafirlerini karşılıyor. Akşam ise şezlongların yerini masalar alıyor ve sınırsız eğlence başlıyor. Dans Showları ile yerli ve yabancı gezginlerin bir numaralı gözde mekanı olarak ilgi çekiyor.

Gümbet Haspa Club: En çok tercih edilen ikinci gay ve travesti dostu mekan. Bodrum için tatile giden eşcinsel bireyler Murphy’s işletmesini hatırlar. Murphy’s. El değiştirmiş durumda ve yeni adı Haspa Club olarak hizmet vermekte.

Gümbet barlar sokağı bölgesinde yer alan Hasma akşam saat 23:00 sularında kapılarını misafirlerine açmakta ve sabahın ilk ışıklarına kadar sınırsız eğlence ile hizmet vermekte.

Güncel Fethiye Travesti Bar Listesi

Bir diğer tatil beldelerinden biridir Fethiye. İlgi çekici yapı ve berrak denizi ile ünlü bu belde yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekmekte.

Bünyesinde çok sayıda travesti ve eşcinsel bireyi barındıran Fethiye eğlence dolu Clubleri ile ilgi odağı olmakta. Dilerseniz Fethiye travesti bar listesine göz atalım.

Fethiye Deep Blue Bar: Fethiye oldukça liberal bir tatil beldesi olarak bilinmesine rağmen ne yazık ki Fethiye’de travesti bar bulunmuyor. Fakat bu sizi üzmesin çünkü Deep Blue Bar eşcinsel misafirlerini ağırlamaktan büyük keyif alıyor.

Ölüdeniz bölgesinde hizmet veren bu mekan her ne kadar yerli ve yabancı gezginleri ağırladığı bilinse de eşcinsel dostu mekan olarak dikkat çekmekte. Tatil seçeneğiniz Fethiye bölgesi ise ve sınırsız bir eğlence arıyorsanız Deep Blue Bar’ı ziyaret etmenizi öneririz. Canlı müzik ve Showların yanı sıra harika menüsü ve ilgili işletmeleri sayesinde tatilinizi keyifle geçireceğinize eminiz.

Güncel Marmaris Travesti Bar Listesi

Marmaris Akdeniz bölgesinin ünlü tatil bölgelerinden bir tanesidir. Diğer tatil beldeleri gibi bünyesinde çok sayıda Club ve bar işletmeleri bulunmaktadır. Ama ne yazık ki Marmaris travesti bar ve cafe tarzı bir yer bulunmamaktadır.

Güncel Bursa Travesti Bar Listesi

Ne yazık ki Bursa travesti bar ve cafe tarzı yerler bulunmamaktadır. Bursa’da yaşayan ve gezi amaçlı ziyaret eden eşcinsel bireyler eğlenmek için bölgede yakın olan şehir İstanbul’u tercih etmektedir.

Yukarıda isimlerini saydığımız işletmeler her ne kadar 2024 yılı itibari ile hizmet veriyor olarak görünse de saat ve tarihler arasında değişiklikler gösterebilir. Bizler kendi tecrübelerimiz neticesinde listeyi oluşturmuş bulunmaktayız.

Ekte bulunan görsel ve videolar tamamen mekanların kendi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından alınmıştır.

2024 travesti yılı bütün eşcinsel bireyler için uğur ve şans getirmesi dileği ile. Şimdiden iyi tatiller.

Posted in Ankara Travesti, Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bodrum Travesti, Bostancı, Bursa Travesti, Fethiye Travesti, Fındıkzade, İzmir Travesti, Kadıköy, Kartal, Marmaris Travesti, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim, Travesti OnlyFans, Travesti Resimleri, Travesti Twitter, Travesti Video

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir