Menü Kapat

İstanbul’da Travesti Barlar Ne Kadar Güvenli?

istanbulda travesti barlar

İstanbul’da travesti barlar güvenlik nedeni ile çok tercih edilmemekte. Eğlenirken nelere dikkat edilmeli?

Günümüzde sosyal aktivite olarak bar tercihleri her zaman karşımıza çıkmakta. Özellikle hafta sonu geldiği zaman hangi mekân daha güvenli sorusu kafaları karıştırmakta.

Güzel bir gece geçirirken kafamızdaki soru işaretinin en önemli olanıdır güvenliğimiz. Değerli eşyaları ve hatta cep telefonlarını korumak isteyen kişiler ne yazık ki eğlence için geldikleri gece kulüplerinden pek hoşnut ayrılamamakta.

Özellikle İstanbul’da travesti barlar güven konusunda her zaman ön yargılı yaklaşımlara maruz kalan mekânların başında gelir. Yerli ve yabancı gezerler hem eğlenmek hem de güveliklerinin ön planda tutulduğu mekânları tercih eder.

Kendinizi güvende tutmak ve güzel bir gece geçirmek adına önerebileceğimiz birkaç yol var. Daha güzel bir gece için bu adımları dikkate almanız sizin yararınıza olacaktır.

İstanbul’da Travesti Barlar İçin Güvenlik Tüyoları

İstanbul gece hayatı için büyük bir kitleye hitap etmektedir. Bar ve kulüplerde gönlünüzce eğlenmek için bu tüyoları dikkate almanız sizi olası tehditlerden bir nebze olsun koruyacaktır.

Güvenlik Personeli: Sizlerin daha güzel bir gece geçirmesi adına güvenlik personeli ile çalışan mekânları tercih edin. Olası bir durumda probleminizi güvenlik görevlisi arkadaşlara iletin.

İçeri ve Dışarı Tehditleri: Hangi ortama girecek olursanız olun bir gözünüz ile dışarı ve içeride takip edilip, edilmediğinizi kontrol edin. İşletme kuralları gereği mekân fark etmeksizin güvenlik kamerası zorunluluğu mevcut. Mekan’da güvenlik kamerası olur olmadığına önem gösterin.

Alkol ve Uyuşturucu: Giriş esnasında çevrenizde bulunan insanlara dikkat edin. Eğer ki alkol dozunu aşmış kişi sayısı fazla ve uyuşturucu kullandığını hissettiğiniz birileri dikkatinizi çekerse mekanda onlardan uzak durmaya özen gösterin.

Mekan İçi Tehditler: Mekan içinde sizler ile iletişim kurmaya çalışan kişilere dikkat ediniz. Değerli eşyalarınız cep telefonu, cüzdan ve çanta gibi önem arz edecek eşyalarınızı gasp etmeye çalışan kişiler olabilir.

Alkol Tüketimi: Alkol tüketiminizi kontrol altına almanız önemlidir. Kendinizi kaybedecek duruma gelene kadar içmemeniz önerilir.

Arkadaş Çevresi: Bu tarz mekanlarda arkadaş çevreniz önemlidir. Aksi bir durumda sizi yalnız bırakmayacak ve destek olacak arkadaşlarınız ile gitmeniz güvenliğiniz için hayli önemlidir.

Yukarıda bulunan güvenlik önemleri gayet basit ve anlaşılır bir dilde hitap edilmiştir. Güzel ve sorunsuz bir eğlence için bu basit kurallara dikkat etmeniz hem sizin hem de değerli eşyalarınız için önemlidir.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir