Menü Kapat

2024 Yılı Travesti Gündemi

2024 Yılı travesti gündemi

2024 yılı travesti gündemine ait veriler neticesinde görmüş oluyoruz ki birçok travesti yurt dışına yerleşme kararı almış bulunmakta.

İstanbul ve ilçelerinde yaşam sürdürmekte olan çok sayıda travesti 2024 yılı itibari ile ani bir karar alarak yurt dışında hayatlarını devam ettirme gereği duydular.

Bunun başlıca nedenleri tabi ki ülkemizde bulunan ekonomik ve bireyler için sosyal sıkıntılar olduğu bilinmekte.

Artık eskisi kadar bir popülerliği kalmayan ülkemizde yaşam zorlukları nedeni ile başta eşcinsel bireyler yurdu terk etmekteler.

Burada kalan bireyler ise hayatın bütün olumsuzluklarına rağmen yaşam sürdürmekte ve her şeyin daha güzel olacağına inançlarını kaybetmemekte.

Özellikle dar kesim olarak adlandırılan bireyler yurt dışına çıkma imkânı olmadığı için ülkemizde mecburen yaşam mücadelesine ayak uydurmak zorundalar.

Sadece İstanbul’da bulunan travesti bireyler değil Ankara, Bursa, İzmir ve tatil beldesi olan Bodrum gibi büyük ve popülaritesi yüksek şehirlerde yaşayan bireyler bile çareyi yurt dışında yaşam sürdürmekte olduğunun farkına vardılar.

İş imkânı ve yaşam standartları daha kaliteli olduğu için bu tarz seçim yapan bireyler alınan bilgilere göre oradaki hayat mücadelelerinden gayet memnun. Yaptıkları açıklamalarda “ Yurt dışında yaşayan travesti bireyler en azından insan muamelesi görmekte ve yaşamlarını en güzel şekilde ilerletmekte” sözlerini açık bir dille ifade etmekteler.

Daha rahat ve modern bir hayata merhaba dedikleri 2024 yılı itibari ile birçok bireyler meslek edinerek ve çeşitli şirketlerde görev alarak zorunlu fuhuş yapmaktan kurtuldukları için oldukça memnun.

Özellikle moda sektöründe boy gösteren bireyler imkan ve yaşam konusunda oldukça rahat bir hayat sürdürmekteler. Yaptıkları işlerden ve gelirden memnun olan bireyler yaşamlarını artık yurt dışındaki diğer ülkelerde devam ettirecekler.

Posted in Anadolu Yakası, Ataşehir, Avrupa Yakası, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir