Menü Kapat

Travestiler ile İletişim Kurmak

travestiler ile iletisim

Travestiler duygusal ve içine kapanık insanlardır. Onlar ile iletişim kurmak için çok çaba sarf etmek gerekir.

İnsanlar iletişim kurmanın önemini daha iyi anlamları için zorlu bir süreç içerisinden geçerler. Her insan bir birleri ile uyum sağlayacak biye bir kural yoktur.

Kimileri gayet güzel anlaştığını hissetseler bile sohbet sürecini gözden geçirdiğimiz zaman uyum sağlayamadıkları dikkatimizi çekebilir.

Travestiler belki de dünyada iletişim kurmak açısından en zor insanlar olabilir. Duygusal düşünceleri ve içine kapanık yaşantıları ile açılması zor bir düğüm olarak gözlemlemek mümkün.

Travestiler ile İletişim Kurmanın Basit Yolları

Öncelikle karşınızdaki kişinin ruh halinin bir kadın olduğunu unutmamak lazım. Kadınsı yapıları ile kırılgan ve narin olmaları gayet normal bir durum.

İletişim kurarken dikkat edilecek en önemli husus cinsiyetçi yaklaşımdan uzak durmanızdır. Onlar ile iletişim kurarken karşınızdaki kişinin bir insan ve kadın olduğunu unutmamak en önemli faktörlerden biridir.

travesti ile iletisim kurmak

Bir kadına nasıl güven veriyorsanız, kalbinizi açıyorsanız travestiler içinde bu durum farksızdır. Cinsiyetçi yaklaşım sizi bir adım geri götürmekten başka bir iletişim şekli olmaz.

Onlara kadın olduğunu hissettirmeniz sizlere güven duygularını daha net bir şekilde ifade etmelerine yardımcı olacaktır.

İletişim kurmanın en büyük özelliği aynı düşüncelere sahip olmak ve sohbet ederken bir birinizi daha iyi anlamaktır. Birbirinizi daha iyi anlamak insani duygularınızı ve sizi daha net bir şekilde ifade etmeye olanak sağlar.

Travestiler ile iletişim kurarken onları daha iyi anlamak için bütün dikkatinizi onlara vermeniz gerekmektedir. Geçmişte yaşanan sıkıntılar ve aile bireyleri ile sorunları anlamanız kendilerini güvende hissettiğini anlamalarına yardımcı olacaktır.

İlk etapta cinsellik düşünmek karşınızdaki kişiye saygısızlık olma ihtimalini büyük ölçüde arttıracaktır. Cinsellik düşünceniz en son planda olmalı ve ilk dönemde onlarla iletişim kurmanın ipuçlarını hedef almalısınız.

Posted in Ataşehir, Bostancı, Fındıkzade, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir