Menü Kapat

Travestileri Analiz Edelim

Travestileri analiz etmek için öncelikle duygusal düşüncelerini ele almak daha mantıklı olacaktır.

Duygusallık konusunda ön planda yer alan travestiler aile ve aşk hayatları çalkantılı olduğu için sevgi, saygı gibi duygulara biraz uzak kalan kişilerdir.

Özellikle aile bağları açısından oldukça yaralı olan travestiler aile sevgisi ne demektir uzak kalan kişilerdir. Bunun tek açıklaması kadınsı ruh halleri yüksek olduğu için görünümleri erkek cinsiyetine daha yakın olması nedeni ile kadınsı duygularını rahat yaşamalarına bir engel gibi görünebilir.

Travesti kadınsı duygular

Hepsi için geçerli değil bu kural. Bazı bireylerin aile fertleri durumu anlayış ile karşıladıkları için bireyler aileleri ile rahatlıkla görüşüp iletişim kurabiliyor.

Analizlerin sonucu şunu açık bir şekilde ifade ediyor ki travestiler sevgi ve saygıya hasret kalan kişiler olduğunu bariz bir şekilde bizlere sunuyor. Bu yüzden en zayıf noktaları biraz ilgi.

İlgi göstermek her zaman onlara bir adım daha yaklaşmak demektir. İnsan olduklarını ve değer gördüklerini hissetmeleri onları her zaman hayata karşı pozitif yaklaşmalarına sebep olacaktır.

Eğer bir travesti bireyi anlamak istiyorsanız kendinizi onun yerine koyup duygudaşlık yapma yeteneğinizi kullanmanız lazım. Nasıl ve neler yaşadıklarını bilmediğiniz kişiler hakkında ön yargılı düşünmek yanlış neticeler doğurabilir.

Hayat ve yaşantıları hakkında bilmediğiniz çok şey olabilir. Öncelikle travesti bireyleri iyi araştırmak ve nasıl bir yaşantı içerisinde olduklarını analiz etmeniz gerekmektedir. Analiziniz sonucu anlayacağınız farklı konular olabilir.

Travestiler Dünya’da en dikkat çeken varlıklar olarak görünebilir. Görünüm ve fizik tamamı ile kadın ama cinsel organı erkek olan tek varlık diyebiliriz onlar için.

Bir travesti kendini asla dışardan belli etmeyen kişilerdir. Bir kadın ve kız cinsiyet kimliğine sahip kişilerden farksız olarak bilinirler. Farkı sadece kıyafetsiz olduğu zaman anlayabilirsiniz.

Travestileri daha yakından tanımak isteyenler için çeşitli web siteleri ile sosyal medya sitelerini inceleyip geniş bilgi ve fikirler edinebilirsiniz.

Posted in Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir