Menü Kapat

Trans İlişkiler

Trans

Trans ilişkiler günümüzün en garip ilişki biçimi olarak görülmesi insanların içinde bulunan bastırılmış duyguları gün yüzüne çıkarıyor.

Eşcinsel aşk ilişkileri

Bastırılmış duygular denildiğinde akıllara ilk gelen tabi ki insanların cinsel fantezisi olarak görünebilir. Aslında bu düşünce tamamen yanlış anlaşılan bir durum.

Bastırılmış duygular denildiği zaman bir kişinin aklına gelecek ilk şey o kişin içinde bulunan kadınsı ruhu yansıtması. Evet, yanlış duymadınız bir kişinin içinde bulunan kadınsı ruhtan bahsettik.

Bastırılmış duygular sadece cinsel ilişki yaşayarak olmuyor. Bir eşcinsel birey ile yaşanılan aşk bile bastırılmış duyguları açığa çıkarmaya yardımcı oluyor.

Günümüzde artık bu tarz aşk ilişkileri oldukça popüler. Sadece normal kişiler değil ünlü kişiler bile eşcinsel bireyler ile aşk yaşama duygusunu tatmakta.

Aşk sadece kadın ve erkek arasında yaşanılan duygusal bir bağlam değildir. Aşk eşcinsel kişiler arasında yaşanması bile muhtemel bir duygusal bağlamdır.

Aşk’ın her hali her ne kadar güzel olsa da maalesef Ülkemiz açısından pek hoş karşılanmıyor. Eşcinsel bireyler ile yaşanılan ilişkiler günümüzde büyük tepki görüyor.

Trans ilişkileri

Bunun en büyük nedeni tabi ki eşcinsel kişilere olan yaklaşımdan kaynaklanıyor. Hala insanlar eşcinsel bireylere alışmış değil ve garip bir cinsel kimlik olduğunu kabulleniyor.

Bu durum ne yazık ki sadece Ülkemiz için geçerli. Büyük Avrupa Ülkelerinde eşcinsel evlilik ve ilişkiler gayet normal olarak görünmekte.

Bu neden ile birçok eşcinsel birey hayatlarının geri kalanını yurt dışında geçirmekte. Rahat ve düzenlik bir hayat sürdürmek isteyen kişiler için ideal bir seçim.

Trans ilişkiler günümüzde her ne kadar garip bir durum olarak bilinse de artık üçüncü cinsel kimliğe geçtiğimin bu yıllarda toplum tarafından kabul görülmemekte.

Travesti olarak nitelendirilen üçüncü cinsel kimlikli kişiler ile aşk hayatı yaşayan çok sayıda erkek mevcut. Bu neden ile artık eşcinsel ilişkiler gayet normal bir durum olma yolunda ilerlemekte.

Posted in Anadolu Yakası, Ataşehir, Avrupa Yakası, Beşiktaş, Bostancı, Fındıkzade, Mecidiyeköy, Nişantaşı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir