Menü Kapat

Şişli Travesti Barlar

Şişli travesti barlar

Şişli travesti barlar potansiyeli açısından çok verimli bir ilçe değildir. Peki, Şişli travestileri eğlenmek için nereleri tercih ediyor?

Dilerseniz asıl konumuza geçmeden önce Şişli semtini yakından tanıyalım. Şişli nüfus bakımından İstanbul gibi büyük bir metropolün en kalabalık semtlerinden bir tanesidir.

Nüfusunun % 25 travesti bireylerden oluşmaktadır. Bu rakamlar tabi ki tahmini bir değerdir. Özellikle gece hayatının popüler olduğu Taksim civarına yakınlığı ile bilinir.

Bünyesinde çok büyük semtleri barındıran Şişli 2-3 milyon nüfusa ev sahipliği yaptığı söylenmektedir. Fındıkzade, Nişantaşı, Beşiktaş, Taksim, Osmanbey, Bomonti, Beyoğlu, Kâğıthane, Sarıyer gibi önemli semtlere oldukça yakın ve birkaç semte yürüme mesafesinde konumdadır.

Şişli kültürel ve sosyal aktivite bakımından oldukça haraketli iş imkânı bakımından oldukça verimli bir bölgedir. Bünyesinde özellikle yabancı turistleri misafir etmesi ile ünlüdür.

Peki, Şişli travesti barlar konusunda çok popüler bir kitleye sahip değil ne yazık ki. Şişli gibi büyük bir semt de eşcinsellerin takıldığı sadece bir adet eğlence mekânı bulunmakta. Bu eğlence mekânı sadece eşcinsel bireylere değil bütün cinsel kimlikteki insanlara hitap etmekte.

Super Fabric Club: Super Fabric Şişli bölgesinde bütün cinsel kimlikteki insanlar için tasarlanmış ve oldukça modern bir eğlence anlayışına sahiptir. Haftanın belirli günleri açık olan Club Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermektedir. 23:00 – 05:00 Saatleri arasında hizmet veren mekana partneriniz olmadan ne yazık ki giriş yapılamamaktadır.

Şayet bu mekanı ziyaret etmek isterseniz bir gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. İlgi o kadar çok ki rezervasyonsuz gittiğinizde kapıdan dönmek zorunda kalabilirsiniz.

Ne yazık ki Şişli bölgesine ait başka bir travesti bar bulunmamaktadır. Ama, yürüme mesafesinde en yakın semt olan Taksim’de sınırsız bir şekilde eğlenmek isteyenler için 2024 Travesti Güncel Bar Listesi isimli konumuzu okumalarını tavsiye edebiliriz.

2024 Travesti Güncel Bar Listesi isimli konumuzda Taksim ve çevresinde bulunan güncel bar listesi mevcut olup ayrıntılı bir şekilde anlatımı sunulmuştur. Açılış kapanış saatleri ve güncel konumu ile detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Posted in Beşiktaş, Fındıkzade, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir