Menü Kapat

Travestiler Eğlenmek İçin Nereleri Tercih Ediyor

travestiler eglenmek icin nereyi tercih ediyor

Travestiler her insan gibi eğlence anlayışı yüksek ve eğlenmeyi seven kişilerdir.

Her zaman merak edilen sorudur travestiler eğlenmek için hangi tarzda bar veya clubleri tercih ettikleri.

Geçen yazımızda en popüler travesti bar ce clubleri ele almıştık. Dilerseniz bu sefer eğlence anlayışı ve hangi ortamlar ilgilerini çeker onlardan bahsedelim.

En bilindik eğlence anlayışları ev ortamında arkadaşları ile vakit geçirmek olduğunu hemen, hemen herkes tarafından bilinmekte.

Sadece ev ortamından keyif aldıkları söylenemez haftanın belirli günleri dışarı çıkıp bir şeyler içmek en favori aktiviteleri olarak bilinir. Genellikle Cumartesi geceleri her zaman forumlarında olan ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin dibine vuran kişilerdir.

Travestiler için eğlence anlayışı sadece bar veya clublerden ibaret değildir. Onlarda diğer kişiler gibi meyhane veya türkü bar tercihleri konusunda hemfikirlerdir. Kimileri gürültülü eğlence hayatını seven kişiler olsalar da tercihleri bazen oldukça farklı olabiliyor.

Taksim ve çevre ilçelerde meyhane ve türkü bar tarzı yerlerde sıklıkla karşımıza çıkan bireyler özel hayatları kadar sosyal hayatları ile de dikkat çekmekte. Kimileri bu tarz tutumlarını yargılasa da hiçbir söze aldırış etmeden eğlence hayatlarına devam etmekteler.

Bir haftanın yorgunluk ve stresini özellikle Cumartesi geceleri çeşitli mekanlarda çılgınca eğlenerek atan bireyler ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Malumunuz iş hayatları oldukça sıkıntılı ve stresli bu nedenle en çok eğlenmeyi hak eden kişiler olarak biliniyorlar. Bir nebzede olsa günün kasvetli havasını değiştirmek adına kendilerini dışarıya atıyorlar.

Posted in Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir