Menü Kapat

İstanbul Travesti Bireyler Cinsel Obje mi?

istanbul travesti bireyler cinsel objemi

İstanbul travesti bireyler erkeklerin gözünde bir cinsel bir objeden ibaret mi? Yoksa duygularına karşılık veren kişiler mi?

Erkekler ve dünyaları başka bir boyut olarak görünür. Akılları sadece cinsellik ve bir kişiyi nasıl elde edebilirim düşüncesi ile kafaları karışıyor.

Aslında erkekler her şeyden ziyade bir kadını sevmek konusunda oldukça marifetli kişilerdir. Bu varsayım hepsi için geçerli değildir tabi ki. Az sayıda insan sevgiyi bulmuş ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Bu durum, seven kişi sayısının önemli olmadığını gösteriyor.

Son zamanlarda İstanbul’daki travesti bireyler, erkekler tarafından sadece cinsel obje olarak görülüyor ve bu onları rahatsız ediyor.

İnsanlar sadece sevgi ve korunma istiyorlar. Hayatlarına giren kişilere güvenmek istiyorlar. Her ne kadar artık aşk konusunda kimseye güven duymasalar da yalnız hayat geçmediğinin farkındalar.

İstanbul Travesti Bireyler ve Aşk Hayatları

Aşk hayatları oldukça karmaşık olan bireyler çareyi ne artık günübirlik ilişkilerde bulmayı hedefliyor.

travesti ask hayatı

Erkeklerle ilişkilerinde güven sorunu yaşayan kadınlar, ilişkilerini dikkatlice değerlendirerek kararsızlık içinde kalıyorlar.

Geçmişte aşk hayatlarının verdiği tecrübeye dayanarak artık temkinli ve kimseye güven duymadan yeni insanlar ile taşınmayı hedefliyorlar.

İnsanlar flört uygulamaları ile tanışıp yüz yüze görüşerek uygun kişi olup olmadığını anlıyorlar çünkü kimseye güvenmiyorlar.

travesti flort

Flört uygulamaları güvenli olmasa da, insanlar başka seçenekleri olmadığı için bu uygulamaları tercih ediyorlar.

Bazları ise aşk yerine sadece günü birlik takılmak adı verilen tek gecelik ilişkilerden yana. Artık aşkın olmadığını düşünüyorlar ve erkekleri sadece cinsel obje olarak görmek doğru bir karar olduğuna inanıyorlar.

Bu durumdan her ne kadar memnun olmasalar bile tek çözümün bu olduğuna inanıyor. Bar veya kulüp gibi eğlence mekanlarını seçerek günlerini daha keyifli hale getirmeyi umuyorlar ve hayatlarına devam ediyorlar.

Gerçek sevgiyi bulmak eşcinsel ortamında sanıldığı kadar kolay olmuyor. Eşcinsel bireyleri hem seks objesi, hem de gelir kaynağı olarak gören kişi sayısı oldukça fazla.

Evet, yanlış duymadınız gelir kaynağı olarak gören kişilerden bahsettim. Yüksek gelire sahip erkekler evde para kazanmaya çalışıyorlar, iş yapmak yerine vasıf kazanmayı tercih etmiyorlar.

Aile, arkadaş sevgisinden mahrum olan bireyler çareyi ne yazık ki bu tarz erkeklerde arıyorlar. Hala sevgi hissedenler, bu tuzaklara düşerek hem kendilerini hem de erkekleri geçindirmeye çalışıyorlar.

Gerçek anlamda sevecek bir erkeği bulan kişi sayısı oldukça az. Gerçekten değer veren ve sahip çıkan birini bulmak zordur, bu yüzden onu bulan kişi şanslıdır.

İstanbul’daki travestiler sevgiye ihtiyaç duyarlar, ancak cinsel obje olarak görülmeleri artmaktadır.

Cinsel yönelimleri travesti olduğu müddetçe erkekler onlara sadece cinsel birliktelik için yakınlık gösterecekler.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim, Travesti OnlyFans, Travesti Resimleri, Travesti Twitter, Travesti Video

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir