Menü Kapat

Travesti İstanbul ve İlçelerinde Neden Fazla

travesti istanbul

Travesti İstanbul gibi büyük metropol ’de iş yapma potansiyeli oldukça fazla ve daha rahat bir yaşam sürdürmekte.

Yaklaşık 17 milyon nüfusa sahip bir şehir ve görsel anlamda herkesi büyüleyen tarihi yapılar. İllaki yerli ve yabancı gezginleri bünyesinde toplaması ile ünlüdür İstanbul.

Büyük alışveriş merkezleri tarihi dokusu ve insanı ile bütün dikkatleri üzerine toplayan ve aynı zamanda çok sayıda kişiye iş imkânı sağlaması ile herkesi cezbeder.

İstanbul travesti sayısı bakımından diğer şehirlere göre oldukça kalabalıktır. İş imkanı ve sosyal yaşam şartlarının kolay olması sebebi ile çok sayıda birey bu şehirde yaşam sürmektedir.

Çoğu kişi bireylerin sadece ücret karşılığı cinsel birliktelik yaşadığını düşünse de birçoğu normal bir işte çalışıp geçimlerini sağlamaktadır. Ama çoğunluğu diğer hemcinsleri kadar şanslı olmayabiliyor.

Hayat şartları ve geçim zorluğu nedeni ile günümüzde çok sayıda travesti seks işçiliği yapmakta. Bütün olumsuzluk ve risklere rağmen yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. Hepimiz medya ve televizyon kanalları aracılığı ile bireylerin ne denli zorluk altında hayatta kalmalarına şahit olmuşuzdur.

Dilerseniz ilk etapta bireylerin neden İstanbul ve ilçelerini tercih ettiklerine bir göz atlım. Daha sonra yaşadıkları zorluk ve riskleri mercek altına alalım.

Travesti İstanbul İlişkisi

Bu ilişkinin temel prensibi nüfus yoğunluğu ve iş potansiyelinin yüksel olmasıdır. Hayat mücadelelerini seks işçiliği yaparak devam ettiren travestiler yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilmesi nedeni ile bu şehri seçmektedirler.

Yoğun insan nüfusu ve bir o kadar gelen yabancı turist sayısı nedeni ile kendilerine daha nezih bir hayat kurmak için kalabalık şehirleri tercih ederler.

Her ne kadar zorunlu olarak bu mesleği seçimmiş olsalar da aslında hayatlarında memnun sayılmazlar. Düşünsenize hayatında hiç tanımadığınız insanlar ile muhatap olup cinsel ilişki yaşıyorsunuz? Ve bu döngü her gün, her ay aynı şekilde devam ediyor.

Durum içler acısı öyle değil mi? Ne yazık ki her ne kadar bu tarz zorlukların pişmanlığı yaşansa da yapacakları başka bir alternatif bırakılamıyor. Zorunlu seks işçiliği yapmadıkları sürece ayakta durmaları bir mucize olacak.

İşin asıl boyutu şu ki hayatta kalmak için insan topluluğu nere ise yaşam alanları bireyler için orasıdır. Günümüzde artık başka bir çözümü kalmamaktadır.

Karşılaştıkları riskleri ele almış olursak hiç şüphesiz nefret cinayetlerine kurban gitmeleridir. Evet, geçtiğimiz yıllarda çok sayıda birey Ülkemizde nefret cinayetlerine kurban gitti. Sebebi tabi ki hayat mücadelesi.

Hayatta kalmak için çalışmaları şart bu mecburiyet onlar için her zaman riskli ve hayatlarına mahal olma endişeleri günden güne artmakta.

İş potansiyeli sebebi ile birçok ilçeye dağılmış hayat mücadelesi vermek zorundalar. En yoğun oldukları ilçeler arasında Taksim, Şişli, Beylikdüzü, Bakırköy, Fındıkzade, Nişantaşı ve Mecidiyeköy olarak bilinir.

En gözde ve en kalabalık yerleri tercih ederler bir bakıma sosyalleşme ve müşteri bulma açısından onlara daha cazip gelir. Bu tarz ilçeler yabancı turistler tarafından ilgi görmekte ve cinsel ilişki potansiyelini arttırmakta.

Sadece Avrupa yakasına has bir durum değil travesti İstanbul Anadolu yakasında çok sayıda birey yaşamakta. Özellikle Kadıköy, Kartal, Pendik, Ataşehir, Bostancı ve Ümraniye gibi nüfus kalabalığı yoğun ve modern ilçeleri tercih ederler.

Kısacası İstanbul gibi her milletten göç alan bu şehirde travesti olarak hayata tutulmak gerçekten zor iş. Çoğumuz için kolay yoldan para kazanıyorlar gibi görünse de aldıkları risk her şeye bedel.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir