Menü Kapat

Travestiler Cinsel Obje Değildir

travestiler cinsel obje degildir

Travestiler cinsel obje değildir! Kimlik çoğu zaman cinsiyete, cinsiyet yönelimine atıfta bulunur; insanın önemli bir parçasıdır.

Travesti kimliği nedir? Bu, cinsiyet kimliğinin asıl açıklaması doğumdan itibaren erkek ilerleyen dönemlerde kadınsı vücut hatlarına sahip olan kişilere denir. Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’de yaklaşık 1,4 milyon transseksüel kız ve erkek var . Özel bir kimliğe sahip trans bireyler hâlâ kendi hakları için mücadele ediyor.

Dünyadaki diğer insanlardan farklı olarak trans bireyler pek çok zorlukla karşı karşıya kalıyor, özellikle erkekler tarafından cinsel bir obje olarak görünmek bireyleri derinden üzüyor. 

Travesti bireylerin bedenleri cinsel bir malzeme olarak görmek gerçekten çok korkunç. Bu tür insanlar travesti bireylere gerçek bir sevgi veremez amaçları sadece onlar ile gündelik yaşamak ve cinsel ilişki yaşamaktır.

Yıllardır gerçek sevgiyi arayan çok sayıda birey bulunmaktadır. Ama her seferinde sonuç hüsran ve çektikleri acı yanlarına kar kalmaktadır. Gerçek sevgiyi yıllardır arayan ve bulan çok nadir kişiler vardır.

Amaç her zaman aynıdır cinsel tatmin yaşamak ve onları bir para kaynağı olarak görmek. Evet, yanlış duymadınız para kaynağı olarak görmek denildi çünkü travesti bireyler hayatlarını ücret karşılığı cinsel ilişki yaşayarak geçinmek zorunda kalan kişilerdir.

Ülke şartlarından herhangi bir iş verilmediği için yaşam mücadelelerini cinsel ilişki yaşayarak kazanmak zorundalardır. Bu neden ile herhangi bir vasıf sahibi olmayan erkekler onları bir para kaynağı olarak görmektedir.

Her birey için bu geçerli değildir tabi ki. Gerçek aşk ve sevgiyi bulanlarda vardır aralarında yıllardır birlikte oldukları karakter sahibi erkekler ile hayatlarını sürdürmektedirler.

Travestiler cinsel obje değildir kuralına uyan erkek sayısı neredeyse yok denecek kadar azdır ülkemizde. Her zaman onları işleri bittikten sonra hor gören ve aşağılayan insan sayısı oldukça yüksektir.

Ülkemizde ne yazık ki bireylerin hiçbir vasfı yoktur. Onları insan oldukları için seven ve değer veren kişi sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdır. Durum bu şekilde olunca bireyler insanlar ile olan bağlarını kesip kendi dünyalarında yaşamaya başlamışlardır.

Posted in Nişantaşı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir