Menü Kapat

Travesti Masözler

travesti masozler

Travesti masözler en yaygın ve en bilindik teknikler ile son dönemlere damga vuran tedavi hizmeti veren kişilerdir.

Hepimizin bildiği üzere alışkın olduğumuz masaj teknikleri klasik masaj veya köpük masajından ibaret. Masaj yaptırmanın amacı stresi azaltmak, kas gerginliğini gevşetmek vücut ve zihin sağlığını iyileştirmek için en etkili yöntemdir.

Klasik masaj dışına çıkmak isteyen kişilerin tercihi travesti masözler ve uyguladığı tekniklerdir. Her biri profesyonel masaj eğitimi almış sertifikalı kişiler olmasından dolayı son zamanların popülaritesi yüksek kişilerdir.

Bu profesyonellik neticesinde tabuları yıkarak çeşitli masaj teknikleri ile sizleri zihinde tutup eklem ağrılarınızı gidermek için çaba gösterirler. Genellikle açık görüşlü kişiler kendilerine özel masöz tutar ve anın tadını çıkarmak isterler.

Klasik masajdan ziyade yeni neslin bilindik teknikleri ve en etkili şekilde masaj yapan kişi sayısı oldukça az. Tabularını yıkmak isteyenler için yeni masaj tekniklerinden bahsedelim.

Travesti Masözler Hangi Teknikleri Kullanıyor

Daha önce isimlerini hiç duymadığınız ve yaptırmayı çekindiğiniz masaj teknikleri ile sizlerle. Lafı fazla uzatmadan dilerseniz yeniçağın can alıcı tekniklerini sizlerle paylaşalım.

Swedish Masajı: Swedish masajı, kas gerginliğini eklem ağrılarını ve kan dolaşımını hızlandırmak için kullanılan yaygın bir masaj tekniğidir. Bu teknikte, hafif basınçlar, sürtünmeler ve yumuşak dokunuşlar kullanılır.

Swedish masajı

Derin Doku Masajı: Derin doku masajı, kasların derinlerine hükmederek kulunç tutmuş kasları gevşetmeye yardımcı olur. Bu teknik, spor yaralanmaları veya kronik kas gerginliği gibi durumlar için etkilidir.

derin-doku-masajı

Refleksoloji: Refleksoloji, ayak tabanındaki belirli noktalara basınç uygulayarak vücuttaki enerji akışını dengelemeyi amaçlayan bir masaj tekniğidir. Bu yöntem, vücutta stresi azaltmak, rahatlama sağlamak ve iyileşmeyi teşvik etmek ve ayak ağrıları için kullanılır.

refleksoloji

Thai Masajı: Thai masajı, Tayland kökenli pasif esneme hareketleri, basınç noktalarına basınç uygulama ve eklemleri hareket ettirme gibi tekniklerle yapılan bir masaj türüdür. Bu teknik, esnekliği artırmak, kas gerginliğini azaltmak ve enerji akışını dengelemek için kullanılır.

Thai masajı

Shiatsu Masajı: Shiatsu, Japon kökenli bu masaj türü, parmaklarla veya avuç içiyle belirli basınç noktalarına basınç uygulayarak yapılan bir masaj tekniğidir. Bu teknik, vücuttaki enerji akışını dengelemek, stresi azaltmak ve genel olarak rahatlama sağlamak için kullanılır.

Bu masaj tekniklerinden herhangi birine, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olanı seçebilir ve uzman bir travesti masaj terapisti tarafından uygulanmasını sağlayabilirsiniz.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir