Menü Kapat

Bir Travesti Nasıl Elde Edilir?

bir travesti

Bir travesti ile aşk yaşamak, kişisel tercihlere ve duygusal bağlantılara dayalı bir ilişki biçimidir.

Bir ilişkide cinsiyet kimliği farklılıkları olsa da, iletişim, anlayış ve sevgi ilişkinin temel taşlarıdır. Önemli olan, birbirinizi anlamak, desteklemek ve saygı göstermektir. Aşk, her iki kişi için mutluluk ve tatmin getiren bir deneyim olmalıdır.

Bir travesti yi elde etme yolları uzun ve meşakkatli bir iştir. Öncelikle öz güveniniz yerinde ve nasıl konuşulacağını bilmeniz gerekmektedir.

Bu işin asıl püf noktası öz güvenden geçer. Öz güveni yüksek bir insan karşısındaki insan ile nasıl konuşulacağını ve nasıl bir tepki vereceğini önceden sezer.

Eğer bir travesti yi elde etmek istiyorsanız dürüst ve açık olmanız gerekmektedir. Dürüst bir kişiliğe sahip insanlar her zaman bir adım önde ilerler. Yalan ve hileye başvurmadan atacağınız bir temel size her yerin kapısını sonuna kadar açacaktır.

Bir travesti ilk etapta güveneceği ve onu koyacağını hissettiği insanlar ile ilişki yaşamak ister. Cinsel kimliğine saygı duymanızı ve bir kadına nasıl davranıp hitap ediyorsanız aynısını ona da uygulamanız gerekmektedir.

Elde etme amacınız ilk etapta cinsellik olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Eğer amacınız cinsellik ise kişilerin hayallerini yıkmanın ötesine gidemezsiniz. Saygı ve sadakat her ilişkide olduğu gibi travesti ilişkilerinin de başında gelir.

Saygı duymayı öğrenmeli yeri geldiğinde bütün benliğinizi vererek onu dinlemeniz gerekmektedir. Şunu aklınızın bir ucuna koymanızda fayda var travesti kişiler yalnız ve sevgiye muhtaç kişilerdir. Birçoğunun aile bağları yoktur ve sizleri aileleri gibi benimserler. Yeri geldiğinde ona sevgili, eş olduğunuz kadar aile olmanızda gerekmektedir.

Koruyup kollayıcı olduğunuz takdirde size bütün sevgi ve sadakatlerini yansıtırlar. Güven duygusunu her insanda önem arz ettiği gibi travesti bireylerde de önemli faktörlerden bir tanesidir. Güvenin olmadığı bir ilişki belli bir müddet sonra çatırdamaya başlar.

Bir travesti her şeyden önce sevilmek ve sayılmak ister sevgi bağları bireyler için önemli unsurlardan bir tanesidir. Sevgi ve saygıya dayalı bütün ilişkiler uzun vadede ilerler. Eğer ki amacınız gerçekten sevmek ve sevilmekse bu kurallara uymanız şarttır.

Bir Travesti ile Aşk Yaşamak?

Cinsel kimliği kadın olan kişilerden daha zor ve yorucu olabilir ama bu sizi endişelendirmesin ilk etapta bu tür zorluklara göğüs gerecek biri değilseniz böyle bir ilişkiye başlamamak mantıklı bir seçimdir.

Transseksüel kişiler kadınlara göre daha nazlı ve dik başlıdırlar. Otoriteyi kendileri kurmak ister ilk etapta bu isteklerine saygı duymanız ileriki zamanlarda iplerin sizin elinizde olacağının bir göstergesidir.

Aile fertlerinden uzak yaşadıkları için özlem çekebilir ve bazen agresifleşebilirler bu gayet normal bir durumdur çünkü yıllardır aile fertleri ile görüşmeyen ve özlem çeken kişilerden oluşur bu topluluk.

Sosyal ortamlarda onlardan çekinmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değildir. Aile veya arkadaş ortamınıza çabuk adapte olurlar ve aradıkları aile şefkatinin çaresi siz olduğunu hissederler.

Birçoğu sosyal kişiliğe sahiptirler evlerinde oturup vakit geçiren insanlara pek benzemezler. Mümkün olduğunca dışarıda vakit geçirmeye özen gösterin. Bu hem sizin için hem de onun için pozitif etki yaratacaktır.

Cinselliği en son plana bırakın zaten size güven duyduklarında cinsellik kendiliğinden gelecek ve daha sakin bir ilişki yaşayacaksınız. İlk etapta cinsellikten uzaklaşın. Eğer ki ilk etapta cinsellik düşünürseniz bu yolda hiçbir yere varamazsınız.

Posted in Kartal, Pendik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir