Menü Kapat

İstanbul Travestileri 2024 Tatil Sezonu Açtı

İstanbul travestileri 2024 tatil sozununu açtı

İstanbul travestileri 2024 tatil sezonu Mayıs ayı itibari ile açılmış bulunmaktadır. Tercihleri hakkında bilgi edinmek için inceleyelim.

Her yıl olduğu gibi kendilerini ödüllendirmek adına tatil planı yapan İstanbul travestileri 2024 yılı tatil sezonunu erken açmış bulunmaktadır.

Bu yıl için tatil planlarında küçük bir değişiklik yaparak bazı kesim yurt içi tatil beldeleri yerine yurt dışında tatil yapmak için hazırlıklara başlamış bulunmaktalar.

Yurt içi tatil planlarını genelde her zaman aynı bölgeyi seçerek yapan bireyler geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda ilk tercihlerini Bodrum bölgesinde yapmak olarak planlıyorlar.

Bodrum travesti yaşam konusunda oldukça hoş görülü bir tatil beldesi olarak biliniyor. Burada yaşayan az sayıda birey olmasına rağmen Bodrum halkı her zaman eşcinsel bireylere pozitif yaklaşmaktadırlar.

İstanbul travestileri 2024 yılı Bodrum seçeneği

Bu neden ile seçimlerini ilk olarak bu bölgede kullanan eşcinsel bireyler halk ile güzel zamanlar geçirmekten keyif alırlar.

Bir diğer tatil bölgesi seçeneği ise tabi ki Marmaris. Muğla bölgesine bağlı olan Marmaris travesti sayısı olarak her ne kadar fazla bir kesme hitap etse de bireyler için bir tatil seçeneği olarak ikinci planda yer alıyor.

İstanbul Shemale 2024 Marmaris tatil planı

Temiz havası ve eşsiz manzaraları ile güzel bir tatil yapma imkânı sunan Marmaris tatil sezonu başlaması itibari ile ziyaretçilerine güzel vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Fethiye Muğla bölgesinde tatil planları yapan kişiler için son seçenek olarak görünmektedir. Küçük ve sakin olan bu bölgeye genellikle insanlardan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından tercih edilir.

Fethiye

Doğa ile iç, içe olmak isteyen kişiler için oldukça elverişli stresten uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettiği tatil beldesi olan Fethiye travesti ziyaretçileri tarafından tercih etmesi zor olan bölgelerin başında gelir.

Eğe bölgesinde tatil yapmak isteyen kişiler için önemli seçeneklerden bazıları sizler için derledik. Sırada Akdeniz bölgesinde nerelerde tatil yapabilirsiniz onu izah edelim.

Antalya iline bağlı Alanya ve Manavgat travesti bireyler için güzel bir tatil imkanı sunmakta. Eşsiz koy ve denizi ile bütün yılın yorgunluğunu atmak isteyen kişiler için tercih edilebilir bir bölge.

Eğe tarafından sıkılanlar ve değişiklik yapmak isteyen kişiler Akdeniz bölgesinde Alanya ve Manavgat’ı tercih edebilirler.

Sezon itibari ile çok sayıda yabancı uyruklu turisti bünyesinde barındıran bu bölgelerde eğer bir travesti olarak tatil yapmayı düşünüyorsanız güzel seçeneklerden olabilir.

Sezon itibari ile bölgede çok sayıda Rus uyruklu kişiler görebilirsiniz. Bu durum sizi endişelendirmesin bu kişiler genellikle cana yakın ve eşcinsel topluluğuna saygı gösteren kişiler olarak bilinirler.

Tatil yapmak ve stres den uzak yaşamak insanların ihtiyacı olan bir durumdur. Bu durumdan travesti olmanız sizi etkilemez ve güzel ülkemizin her yerinde tatil yapma fırsatını size sunar.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bodrum Travesti, Bostancı, Fethiye Travesti, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Marmaris Travesti, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir