Beylikdüzü

Travesti Arkadaş Uygulamaları İçin Kurallar

Travesti arkadaş uygulamaları yaygın olarak kullanılan flört uygulamaları listesinde popülaritesi yüksek programların başında gelir.

Gerçek aşk ve gerçek kişiliğe sahip olmak harika şeyler ama romantik ve duygusal biriyseniz başarı istiyorsanız stratejilerinizi geliştirmeniz lazım.

Bu durum hayatınızın her alanı için geçerlidir. Eğer aradığınız kişiyi bulma konusunda hemfikir isek okumaya devam edin.

Travesti Arkadaş Uygulamaları İçin Önemli İpuçları

Bu uygulamaları kullanırken herkesin dikkatini çekmeniz yerine yanınıza yakışacak ve duygusal anlamda sizi üzmeyen kişileri belirlemeniz önemli bir ayrıntıdır.

Günü birlik biri ile takılmak yerine gerçek aşk ve sevgiyi bulma taraftarı biriyseniz vermiş olacağımız kurallara uymanız şart.

Gelin hep beraber dikkat çekmek yerine gerçek aşkı nasıl bulursunuz onun hakkın bilgi verelim.

Çok Açık Fotoğraflardan Kaçını

“Eğer varsa göstermek hakkım” diye bir kural yok aslında. Ancak gerçek aşk ve sevgiyi arayan biriyseniz böyle bir düşünce sizi ilk dakikalardan itibaren yenik duruma düşürebilir.

Bilirsiniz ki kendinizden ödün verdiğiniz andan itibaren kötü niyetli kişiler sizden faydalanmak isteyeceklerdir. Senin gayet kolay bir hedef olduğunu ve her istediklerini yaptırabileceklerini düşünebilirler.

Fiziğiniz çok güzel olabilir fotoğraf paylaşırken yayınlamanızda bir sakınca yoktur. Sahip olduğunuz şey ile gurur duyabilirsiniz. Ama seksi ve kaba bir çizgi var bunu unutmayın. Bu sorunu çözmek için, iç çamaşırları ile fotoğraf paylaşmak yerine, plajda mayo veya bikini giydiğiniz fotoğrafları paylaşmak daha güzel bir çözüm olacaktır.

İnsanlara “işte bu benim şaheserim vücudum” kelimesini kaba bir dil ile söylemek yerine daha kibar bir şekilde söylemenin alternatif yoludur.

Fotoğraflardaki ince çizgiyi genel olarak nasıl göründüğüne dair çok net bir görüşe sahip olmanız için aşağıda popüler örneklerin listesi aşağıda yer almaktadır.

  • Göğüslerinizi birbirine sıkıştırmak.
  • Dili dışarı çıkarmak.
  • Bacakları yaymak.

Özel bölgelerinizi ve daha fazlasını gösteren şeffaf giysiler giymek.

Kişisel Bilgilerinizi İfade Ederken Kaba Kelimelerden Uzak Durun

Travesti arkadaş uygulamaları kullanan bazı kişilerin çaresizliğini görünce şaşırabilirsiniz. Hatta bazıları profillerine açık vaatler yazarak insanları baştan çıkarmaya çalışmak gibi son çareye başvururlar.

Kimse sizin özel hayatınızın içine hemen dâhil olmasına gerek yok. Ayrıca profilinizi ziyaret eden kişilerin sizinle buluştuğunda gerçekleştirmeyi planladığınız her eylemin görsel açıklamalarını yapmanıza gerek yok.

Gelen mesajlar dikkatinizi çekebilir, hoşlanabilirsiniz, ancak bu tarz mesaj gönderen kişilerin sizinle ciddi bir ilişki kurmaya hazır olduğunu nerden bilebilirsiniz ki?

Size Her Yazılan Mesajı Dikkate Alın

Bir insanı görünüşü ile yargılamak yanlış bir davranıştır. Evet, zamandan tasarruf etmek ve zamanınızı boşa harcamayı düşünmediğinizi gayet iyi anlıyoruz.  Sizi etkilemeyen kişilerin yazdığı mesajı dikkate almamak elbette kabalık olur.

Şöyle düşünün, arkadaşlarınızla ilişkiniz nasıl başladı? Evet, kesinlikle fiziksel çekimden kaynaklanmıyordu. Her şey inceliklerle başladı. Cevap verdiğiniz adamla çıkmayacağınızdan emin olsanız bile, en azından algınızı oluşturmak her zaman akıllıca olacaktır.

Saygısız Kişileri Engelleyin

Kendiniz her zaman değerlisiniz. Kimsenin size saygısızlık etmesine asla izin vermemelisiniz. Ve eğer size müstehcen resimler göndermesinde ısrar eden biriyle karşılaşırsanız, lütfen engelle ve rapor et butonuna basma özgürlüğünüzü kullanın.

Bu tarz durumlarda asla iyi niyetli olmayın.

Özel Hayatınızı İlk Etapta Paylaşmayın

Erkekler merak ettiklerini söyleyerek gerçek niyetlerini gizleyen kişilerdir. Siz onları masum kişiler sanırken, onlar sizin haberiniz olmadan uygunsuz davranışlarda bulunabilirler.

Travesti arkadaşlık uygulamalarında özel hayatınızı paylaşmayın

Ciddi kişiler asla sizin özel hayatınız ile ilgilenmez. Bu tür bir erkek ile karşılaşırsanız, onu kibarca reddedin ve ona bu tür konuşmalardan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Sınırları belirle!

Sınırlarınız Konusunda Net Olun

Dünyada insanlara karşı o kadar çok nefret var ki anlatılamaz. Özellikle bir eşcinsel bireyseniz nefretleri üzerinizde toplamak olağan bir durum.

Sırf bir şeyi haklı çıkarmak istediğiniz için kaba davranarak çok fazla enerji harcayacaksınız. Evet, sınır koymakta sorun yok ama neyi sevip neyi sevmediğinizi tartışırken karşı tarafa zaten size bir şey yapmış gibi hissettirmenize gerek yok.

Unutmayın, sesinizin tonu ve şiddeti kontrol edilmelidir. Bunu da çok zarif bir şekilde yapmalısınız. Tıpkı dedikleri gibi, “ne söylediğin değil, nasıl söylediğin önemli”.

Telefon Numaranızı ve Kişiler Bilgilerinizi Güvenmedikçe Paylaşmayın

Birinin sizden istediğini kolayca almasına izin verirseniz, onun bu işe girişme şansı düşük olacaktır. Ödülün siz olduğunuzu ve eğer gerçekten sizden hoşlanıyorlarsa, sizi takip etmeleri gerektiğini unutmayın.

Bunun dışında hassas bilgilerinizi en başından vermek oldukça sakıncalı bir durumdur. Mesajlaştığınız kişiyi neredeyse hiç tanımıyorsunuz.

İlgilenmediğiniz Kişileri Kibarca Reddedin

“Ne ekersen onu biçersin” sözünü biliyor musunuz? Hayatınızda kaba insanlarla karşılaştıysanız veya aşağılayıcı bir şekilde reddedildiyseniz, kesinlikle bundan hoşlanmadınız demektir.

Bunu başkalarına yapmayın. Herkes aşkı bulma güvenini hak eder. Bunu kimsenin elinden alacak biri olmayın.

Son olarak amacınız gerçek aşkı bulmak ise ve aradığınız kişiyi bulamama sorunu yaşıyorsanız bu tarz bilgiler sizi aydınlatacak ve daha güvenli kılacaktır.

istanbul

Recent Posts

Travesti ve Transseksüel Arasındaki Fark

Travesti ve transseksüel kelimelerine yabancı birimisiniz? Trans kadınlarla mı çıkmayı planlıyorsunuz yoksa geçiş yapmayı düşünen…

6 gün ago

Dünya Çapında Travesti Hakları

Dünya çapında travesti hakları son zamanlarda büyük yol kat etti. Ancak hala gidilecek meşakkatli yol…

6 gün ago

Travesti Avcısı Nedir ve Nasıl Tespit Edilir?

Travesti avcısı kişileri nasıl tespit edeceğinizi öğrenmeden önce travesti kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekiyor.…

7 gün ago

Kadıköy Trans Kadınları Baştan Çıkarmanın Yolları

Kadıköy trans kadınları baştan çıkarmak oldukça zor ve meşakkatli bir sınava tabidir. Öncelikle bir erkekte…

7 gün ago

Tinder Travesti Deneyiminde

Tinder travesti dünyasına hitap eden ve Dünya çapında oldukça yaygın bir flört uygulamasıdır. Bu uygulamayı…

1 hafta ago

Bir Travesti Erkeği Elinde Nasıl Tutar

Bir travesti erkeği elinde tutması oldukça zor bir durumdur. Özellikle erkekler sadece isterlerse tutulacakları zaman.…

1 hafta ago