Şişli

Travesti Arkadaşlık Sitelerinde Nasıl Erkek Tavlarsınız

Travesti arkadaşlık siteleri iki insanı bir araya getirmek amacı ile kurulan sonu tabi ki aşk ile bitmesini hedef alan sitelerdir.

Amacınız sadece zaman öldürmek değilse ve bununla yetinmeyecek türden bir trans kadınsanız, stratejik olmanız gerekir. Bugün bu rehber size hayallerinizdeki erkeği nasıl etkileyeceğinizi tam olarak öğretecek.

Son derece seçici bir birey olmak beceri gerektirir. Bu nedenle her şeye biraz ihtiyatlı yaklaşın.

Seçim yapmak çok zordur. İlk beğendiğiniz erkeğe çok fazla kapılmayın çünkü tek amacınız bir kişiye sahip olmaktır. Sadece bir kişi ile ilgilenmeyin çünkü bu adamın size yönelip yönelmeyeceğinden hala emin değilsiniz.

Eğer bir kişiyi beğenip dikkat çekmek istiyorsanız onun profilinin defalarca görüntüleyin. Bunu yaparsanız, onu profilini incelediğiniz ona bildirilecek ve bu sizin ilk adım atmanıza olanak sağlayacaktır.

Travesti arkadaşlık siteleri güçlü araçlardan birkaç tanesi beğeni ve kalp işlevidir. Çaresiz görünmeden birine hayranlığınızı belirtebilirsiniz. Bunu birinin İnstagram hesabındaki fotoğrafını beğenmek gibi düşünün.

Bu kişi profilini haftada birkaç kez görüntülediğinizi hissedip size mesaj göndermediyse yukardaki taktiği uygulamayı unutmayın.

Ona İlgisini çekecek mesaj gönderin

Zaman, zaman gerçekçi olmamız gerekir. Beğendiniz kişiyi elde etmekten mustaripseniz 1. ve 2. noktalarda yaptığınız onca çabaya rağmen size mesaj göndermediyse, daha agresif olmanın zamanı gelmiştir.

Burada amaç hayallerinizin erkeğiyle karşılaşmak ve onunla kavga etmeden başka biriyle flört etmesini istemezsiniz öyle değil mi?

Şimdi bunu çok kurnaz bir şekilde yapmalısınız, yani ona sahibini arayan terk edilmiş bir köpek yavrusuymuşsunuz gibi bir mesaj göndermeyin.

Aşağıdaki mesaj örneklerini göndermeyi deneyin:

  • Selamlar. Çok tanıdık göründüğünüzü söylemek için yazmıştım.
  • Profilinize rastladım ve hayvan sevginize hayran kaldım.
  • Hey! Sizin de ilginç hobiler ile ilgilendiğinizi gördüm. Aynı ilgiyi paylaşan birini bulmak nadirdir!

Milyonlarca örnek daha uydurabilirsiniz. Ama gördüğünüz gibi bu mesajların örgülenme şekli onu takip ettiğinizi düşünmesine neden olmayacak. Hayatının bir kısmına gerçekten ilgi duyduğunuzu ve sadece arkadaşça davranmaya çalıştığınız gibi hissedecektir.

Anlamlı konuşmalar yapın

Eğer hayallerinizdeki erkeğin tipi değilseniz, onu başka bir dünyaya götürün ve orada sizin hayallerinin trans kadını olduğunuzu anlayacaktır.

Derin sohbetler yapabilen, en derin duygularını ve arzularını sizinle paylaşırken kendini güvende hissedecek bir insansanız, onun kalbine giden yol hızla yükselecektir.

Bunu yapabilmeniz için küçük konuşmalardan kaçının! Yalnızca tutkular, dürtüler, güncel olaylarla ilgili görüşler ve duygularla ilgili konuşmalar yapın. Hava durumunu sormayı bırakın!

Kendinizi kaybetmeden onun tipi olmaya çalışın

Artık onun arzularının ne olduğunu bildiğinize göre, sevdiği tip gibi görünmeye çalışın. Ancak unutmayın, bunu yalnızca siz de o dönüşüm yönüne gidiyorsanız yapın. Birini etkilemek için asla özünüzü değiştirmeyin, çünkü yalanlar yakında sona erecek ve o da sizin sadece numara yaptığınızı anlayacaktır.

Kitap okumayı sevdiğini ve okuryazarlığınızı geliştirmeyi planladığınızı varsayalım, onun bahsettiği başlıkları okumayı deneyin. Size sanatla ilgilendiğini söylerse ve siz onunla tanışmadan hemen önce sanata yeni bir ilgi keşfettiyseniz, onun peşinden gidin.

istanbul

Recent Posts

Türkiye’de Travesti Olarak Yaşamak

Türkiye’de travesti olarak yaşamak konusunda kişiler adına konuşamam ama bu kelimeleri söylerken bu yolda yalnız…

58 dakika ago

Travesti ve Transseksüel Arasındaki Fark

Travesti ve transseksüel kelimelerine yabancı birimisiniz? Trans kadınlarla mı çıkmayı planlıyorsunuz yoksa geçiş yapmayı düşünen…

6 gün ago

Dünya Çapında Travesti Hakları

Dünya çapında travesti hakları son zamanlarda büyük yol kat etti. Ancak hala gidilecek meşakkatli yol…

6 gün ago

Travesti Avcısı Nedir ve Nasıl Tespit Edilir?

Travesti avcısı kişileri nasıl tespit edeceğinizi öğrenmeden önce travesti kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekiyor.…

1 hafta ago

Kadıköy Trans Kadınları Baştan Çıkarmanın Yolları

Kadıköy trans kadınları baştan çıkarmak oldukça zor ve meşakkatli bir sınava tabidir. Öncelikle bir erkekte…

1 hafta ago

Tinder Travesti Deneyiminde

Tinder travesti dünyasına hitap eden ve Dünya çapında oldukça yaygın bir flört uygulamasıdır. Bu uygulamayı…

1 hafta ago