Travesti ilişkileri esnasında erkeklerin sizi bir seks objesi olarak görmelerinden yoruldunuz mu?

Değerinizi geri kazanmanın ve trans kişiliğinizin dışında, sizi olağan üstü biri olarak görmeye hazır kişileri bulmanın ve aşk yaşamanın zamanı geldi.

O halde yazımızı sonuna kadar okuyun ve erkekler nasıl başa çıkacağınız hakkında biraz tecrübe edinin.

Travesti İlişkileri ve Saygı

Bir ilişki yaşarken saygıya öncelik vermek çok önemlidir. Kendinize değer vererek katı kurallar eşliğinde, başkalarından saygı talep eden bir kişi olmalısınız.

Sınırlar bir ilişkide kalkan görevi görür. Duygusal kişiliğinizi korur ve kişiliğiniz ile uyumlu bir şekilde davranılmanızı sağlar.

Yalnızca sizinle bu tarz bir ilişki yaşayacak kişiyi hayatınıza almış olursunuz. Olağanüstü kişiliğinizi onurlandıran ve ona değer veren ilişkileri teşvik edersiniz.

Size bir seks objesi gibi davranan kişileri anlamak her zaman sizi güçlü kılacaktır. Kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuz andan itibaren aşk hayatınız hakkında tecrübeler edinecek kalbinizi ve sağlığınızı korumuş olacaksınız.

Tutarsız davranışlar ile trans kimliğinize odaklanma gibi gerçek ilgi veya saygı eksikliğini gösteren tehlike işaretleri konusunda kendinizi eğitin.

Bir ilişkiye ilk adım atmanızdan itibaren dikkatli olun, size değer verecek kişileri daha iyi analiz etmenize en büyük etken karşınızdaki kişinin davranışlarından amacını anlamanız olacaktır.

Sezgilerinize önem verin, içgüdülerinize güvenin etrafınızda sizlere gerçekten değer verecek kişiler ile iletişim kurmaya özen gösterin.

Sıra dışı bir insan olduğunuz için görülmeyi ve sevilmeyi hak ediyorsunuz.

Açık ve Dürüst İletişim Kurun

Açık ve dürüst iletişim bir ilişkinin önemli faktörlerinden biridir. Travesti bir kadın olarak flört etmek düşüncesindeyseniz, erkekler ile beklentileriniz ve arzularınız hakkında açık bir şekilde konuşmak önemli.

Bir ilişkide arayışınızın ne olduğunu açık bir şekilde ifade etmek anlayış ve uyum için ilk kuraldır. İhtiyaçlarınızı ifade edin, hedeflerinizi ve ne istediğinizi bakış açınıza göre karşınızdaki kişi ile paylaşın.

Bu şeffaf diyalog, karşılıklı saygı, güven ve ortak istekler üzerine kurulu daha sizlere daha güzel bir ilişki kapısını aralayacaktır. İletişim aşkı bulma konusunda size rehberlik edecek ortaya çıkabilecek zorlukların önüne geçecektir.

Travesti biri olarak yaşam sürdürürken içgüdülerinize güven çok önemlidir. Birilerinin sizin gerçek kimliğiniz dışında trans bireyler hakkındaki merakını gidermeye çalıştığınız hissediyorsanız, dikkatli olmanız önemlidir.

Tavır, konuşma ve niyetlerine dikkat edin. Sadece sizi bir gecelik düşünen kişi olduğunu hissettiğini an itibari ile o kişi ile iletişim kurmaktan kaçının.

Trans kimliğinizin ötesinde, sizi tüm benliğiniz olarak gören ve takdir eden bir erkek arkadaşı hak ettiğinizi unutmayın.

Kendinize destekleyici, müttefik ve trans bireyler hakkında bilgi sahibi olan arkadaş çevresini edinin. Bu kişiler karşılaşabileceğiniz benzersiz deneyimleri ve engelleri anlar ve en çok ihtiyaç duyduğunuz anda rehberlik, empati ve anlayış sunabilirler.

Paylaştıkları bilgelik ve bakış açıları güven, düşünce ve duygularınızı paylaşmak için güvenli bir alan sağlayabilir.

Onların verdiği güven ile yolun her adımında arkanızı kollayan bir topluluğa sahip olduğunuzu bilerek flört etmenin karmaşıklıklarını güvenle aşabilirsiniz.

istanbul

Recent Posts

Travesti ve Transseksüel Arasındaki Fark

Travesti ve transseksüel kelimelerine yabancı birimisiniz? Trans kadınlarla mı çıkmayı planlıyorsunuz yoksa geçiş yapmayı düşünen…

5 gün ago

Dünya Çapında Travesti Hakları

Dünya çapında travesti hakları son zamanlarda büyük yol kat etti. Ancak hala gidilecek meşakkatli yol…

5 gün ago

Travesti Avcısı Nedir ve Nasıl Tespit Edilir?

Travesti avcısı kişileri nasıl tespit edeceğinizi öğrenmeden önce travesti kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekiyor.…

6 gün ago

Kadıköy Trans Kadınları Baştan Çıkarmanın Yolları

Kadıköy trans kadınları baştan çıkarmak oldukça zor ve meşakkatli bir sınava tabidir. Öncelikle bir erkekte…

6 gün ago

Tinder Travesti Deneyiminde

Tinder travesti dünyasına hitap eden ve Dünya çapında oldukça yaygın bir flört uygulamasıdır. Bu uygulamayı…

1 hafta ago

Bir Travesti Erkeği Elinde Nasıl Tutar

Bir travesti erkeği elinde tutması oldukça zor bir durumdur. Özellikle erkekler sadece isterlerse tutulacakları zaman.…

1 hafta ago