Travesti İstanbul
Menü Kapat

Transeksüel Kız Arkadaş Nasıl Bulunur?

transeksuel kız arkadas nasil bulunur?

Transeksüel kız arkadaş ile çıkmak Türkiye genelinde oldukça zor bir durumdur. Kişilerin düşüncelerini tahmin edemezsiniz.

Bu durumun sizin için zor olduğunu düşünüyorsanız bu fikrinizden biran evvel vaz geçmelisiniz.

İstanbul ve diğer şehirler LGBT+ hakları açısından ilerleme kat etti mi? Evet, Ancak gerçek eşitliğe ulaşmak için yapılacak daha çok şey var;  bu değişim hem politik hem de toplumsal düzeyler için geçerlidir.

trans kız arkadas

Bazı bireyler için bu uzun ve zorlu bir mücadele. Aşağılayıcı transeksüel etiketini bir kenara atmak ve toplumun onları gerçekte oldukları gibi görmek istiyorlar.

Herkes gönlüne göre biri ile aşk yaşamak ister öyle değil mi? Ancak mutlu sonlara ulaşmadan önce iyi başlangıçlara ihtiyacımız var, özellikle trans kadınlar için.

Transeksüel Kız ile Nasıl Çıkılır

21. yüzyılda trans kadınları bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Flört uygulamaları, yüz yüze randevuların ve tatlı buluşmaların getirdiği tuhaflıktan sizi kurtarır. Ve hâlâ bir salgının içindeyken, bu muhtemelen en güvenli seçenek.

Bir travesti ile çıkmak diğer kadınlar ile çıkmaktan farklı değil. Ancak insanların kendilerine yönelik muameleleri hakkında burada bazı hatırlatmalara ihtiyaçları olabilir. Size ne yapacağınızı söylememize lütfen izin verin:

Transeksuel kız ile nasıl çıkılır

Onları fetiş olarak değil, birey olarak görün

Başlık yeterince açık değilse trans kadınlar da insandır! Onları çevreleyen sosyal damgalar onlara çok zarar veriyor; Yüzüne tokat atıldığını ve tacize uğradığını hayal et. Ne kadar kötü bir durum öyle değil mi?

Daha önce bahsettiğimiz bir makale vardı hatırlıyor musunuz? Bu kısa alıntı, çoğu trans kadının sadece yenilik olarak görülme konusunda ne hissettiğini göstermek için fazlasıyla yeterli olmalı:

“Bana gece yarısından sonra sürekli bir ganimet çağrısı gibi davranılıyor, yalnızca gizli bir utanç perdesi altında keşfedilebilecek bir fetiş veya ilginçliğe indirgenmiş durumdayım. Korkunç bir sır gibi kendimi kirli hissetmeme neden oluyor. Birlikte görülmek istememek aşağılayıcı, utanç verici bir duygudur; istenmeyen olmak ve kabul edilmemek reddedilmektir.”

Hanımlar, eğer bir erkek size bunu yaparsa asla buna izin vermeyin! Zahmete bile değmeyen bir adamla tek gecelik berbat bir ilişkiden fazlasını hak ediyorsunuz.

Asla hiçbir şeyi varsaymayın

Trans kadınlar tek parça değillerdir. Size stereotiplere göre reçete yazmamanızı söylediğimizde bize inanın; bu sinir bozucu bir davranıştır. Burada yapılacak en iyi şey etiketlerden kaçınmaktır; Trans kadınları kendi yönelimlerinin ötesinde görün ve onları daha derinden tanıyın.

Arama motorları değiller

Dostça bir hatırlatma: trans kadınlar Google değildir. Ruh halinizi bozmayın, kendinizi seks objesi yerine koydurtmayın. Trans kadınlar, onlara diğer kadınlar gibi davranmanızı ister, bu yüzden bunun yerine normal konular hakkında konuşun. İlk yaklaşımınız asla seks olmasın.

Cinsiyet ve cinsellik farklıdır

Şunu bir açıklık getirelim: cinsellik ve cinsiyet aynı şey değil! Trans bir kadınla görüşüyor olmanız artık heteroseksüel bir erkek olmadığınız anlamına gelmiyor. Biriyle bağlantı kurmak, kendinizi nasıl tanımladığınızı da değiştirmez.

Kimliğiniz konusunda net davranarak kafa karışıklığını ortadan kaldırın. Yöneliminizle ilgili olarak kaydı düz bir şekilde ayarlamak, aktarım tarihinizin görünürlüğünü güçlendirir. İlişkinizi görünür kılmaya çalışırken kimliğinizle birlikte gelen ayrıcalığı kabul etmeyi unutmayın.

Bireyler sizin kirli küçük sırrınız değil

Bazı erkekler transeksüel kız arkadaş ilişkilerini gizli tutma eğilimindedir. Neden?

Toplumun erkekliğe yönelik muamelesi, beklentiler ve baskılar nedeniyle erkekleri boğucu bir duruma sokuyor, bu da duyguların ve bu durumda ilişkilerin bastırılmasına neden oluyor. Baskı ve damgalamalar ile birlikte, travestiler ile flört eden erkekler keşfedildikten sonra reddedilme korkusu duygusu yaratıyor.

Trans kadınlar ile birlikte olduğunuzu saklamak oldukça saygısızca. Eğer kendinizi deşifre etmekten çekiniyorsanız onlarla çıkmayın!

Cinsiyet kimlikleri onları tanımlamıyor

Trans kadınlar kimliklerini benimsiyor ve onları güçlü kılıyorlar. Ama ne kadar dışarıda, gururlu olsalar da, onlar için bu durum oldukça karışık. Bu durum kendi kişilik özellikleri haline getirmezler ve bunun kendilerini tanımlamasına izin vermezler.

Posted in Bodrum Travesti, Bursa Travesti, Fethiye Travesti, İzmir Travesti, Marmaris Travesti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir