Travesti İstanbul
Menü Kapat

Kadıköy Trans Kadınları Baştan Çıkarmanın Yolları

Kadıköy trans kadınları baştan çıkarmak

Kadıköy trans kadınları baştan çıkarmak oldukça zor ve meşakkatli bir sınava tabidir.

Trans aşk

Öncelikle bir erkekte neler aradıklarını bilmek zorundasınız. Birçoğu erkeklerin tamamını elinde tutmaz yalnızca aşağıda listelenen özelliklere sahip kişiler ile birlikte olmayı düşünürler.

Kadıköy Trans Kadınların Erkekte Aradığı Özellikler

Aşağıda bulunan özelliklere sahip değilseniz lütfen cesaretiniz kırılmasın. Bu verilen bilgiler sadece trans kadınları baştan çıkarmada defalarca başarısız olmanız durumunda ne yapmanız gerektiğine dair bilgilerdir.

Kadıköy travesti kadinlarin erkeklerde aradigi ozellik

Girişkenlik

Travesti kadınlarda kadındır. Bu yüzden genellikle avcı olmak yerine av olmayı tercih ederler. Kriterlerinize karşı koyan biri değilseniz doğru partneri bulmak için şansınız düşük olacaktır.

Potansiyelinizi arttırın, gereksiz davranışlarınızı düzeltmeye çalışın. Daha cesur olun ve doğru kişinin kendiniz olduğunu kanıtlayın.

Sakinlik

Trans bir kadın ile ilişki yaşamayı düşünüyorsanız bazı konularda anlaşamayabilirsiniz. Ancak gereksiz triplere girmenin veya fikirlerinizi ona empoze etmenin yeri ve zamanı değil. Eğer sakin olmazsanız sizin hareketlerinizden tedirgin olabilir.

Bu durum sizi endişelendirmesin. Sizi tanımasına olanak sağlayın. Sesini yükseltmeniz, onunla gelecekte yaşanacak istismarcı ilişkinin bir ön izlemesi gibi görünebilir.

Tevazu

Onu rahat bir kişi olduğunuzu kanıtlayın ve sizinle birlikte olmanın iyi bir fikir olacağını hissettirin. Ayrıca onun cinsel kimliğinden ötürü soğuk davranmayın bu durum sizin hakkınızda yanlış düşüncülere kapılmasına neden olabilir.

Açık Fikirlilik

Bir erkeğin travesti kadınlar ile çıkması onların açık fikirli olduğu anlamını taşımaz. Öcellikle bazı erkekler cinsel aktivite yapma konusunda tecrübeli değil. Transseksüel bir kadını tanımaya başladığınızda, onun neyle ilgilendiğinin henüz farkında değilsiniz. Yeterince maceracı olmadığınızı düşünürse daha az ilgilenecektir.

İkiniz sohbet ederken konuların serbestçe konuşmak gerekir. Rahatsızlığınız yüzünden onu bir şey hakkında konuşmamaya zorlamayın.

Görünüşüne İltifat Edin

Bu tür iltifatlar başkaları için basit görünebilir. Ancak pek çok travesti kadın görünüşü ile ilgili iltifat eden erkekleri tercih ediyor. Sizin ile flört etmeden önce görünümlerine son derece dikkat ederler. Eğer ona güzel ve çekici olduğunu söylerseniz kendini her zaman güvende hissedecektir.

Kendine güveni olmayan bir kişi asla kendini çekici hissetmeyecektir. Bu yüzden onu kolayca baştan çıkarabilmek için güvenini arttırmalısınız.

Travesti Kadınları Heyecanlandırmanın En İyi Yoları

Artık ne yapacağınıza dair ortak bir fikriniz olduğuna göre listenin en başına geçmenin zamanı geldi. Travesti kadınlar ile flört etme konusunda yeniyseniz aşağıdaki fikirler sizin için oldukça yararlı bir bilgi olacaktır.

TRavesti kadınları heyecanlandırmanın yolları

Ona Dokunun

Diyelim ki romantik bir ortamda ilk buluşmanız, temas etme gücünü kullanarak onu baştan çıkarma fırsatını kaçırmayın. Özellikle ondan hoşlanıyorsanız bu niyetinizde samimi olmalısınız. Konuşurken gözlerinin içine bakın. Yolda yürürken elini tutun.

Ancak ona çok saldırgan bir şekilde dokunmayın. Ondan faydalanmayı istediğinizi düşünebilir bu durum uzaklaşmasına sebep olabilir.

Harika Koku

Birçok erkek her zaman aynı parfümü kullanır. Bu sizin için negatif bir izlenim sağlayabilir. Bir parfümün pahalı olması gerekmez. Önemli olan karşınızdaki kişinin bu kokuyu daha önce hiç hissetmemesi.

Değişik ve buruna hitap eden kokuları kullanın örnek vermek gerekirse Creed, Montblanc ve Hermes bu tarz parfümleri tercih edin.

Posted in Kadıköy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir