Travesti İstanbul
Menü Kapat

Bir Travesti Erkeği Elinde Nasıl Tutar

Bir travesti erkeği elinde nasıl tutar?

Bir travesti erkeği elinde tutması oldukça zor bir durumdur. Özellikle erkekler sadece isterlerse tutulacakları zaman.

Ancak anılardan en iyi şekilde yararlanmaya çalışmaktan zarar gelmez, böylece ilişki devam etmese bile veya ayrılık noktasına geldiğiniz zaman pişman olmadığınızı ve bu ilişki için elinizden gelenin en iyisi yaptığınızı söyleyebilirsiniz.

Bir travesti

Bu gün önemli konulardan biri olan, bir erkekle uzun süre birlikte olduktan sonra bile onu nasıl elinizde tutacağınız hakkında ipuçları vereceğiz.

Bireyselliğinizi Koruyun

Bir travesti erkeği elinden tutmanın yollarını düşünmeden önce, kendini tutmalıdır. Bunun anlamı bireyselliğinizden asla ödün vermemenizdir. Her zaman ona yaltaklanırsan ve bir şeyleri sadece onu yatıştırmak için yaparsan benlik duygusunu ihmal edersen, seni sıkıcı bulacaktır.

Bireyselliğinizi koruyun

Kimse robot duygulara sahip biri ile birlikte olmaz. Elbette, kendisini pışpışlayan kadın her zaman erkeklere çekici gelebilir, ancak bir zaman gelecek, görecek başka bir şey kalmadığını anlayacak ve etrafta dolaşan gözlerine yenik düşmeye başlayacak.

Hedefiniz Olsun

Birçok travesti veya genel olarak kadınlar hedeflerine odaklanan erkeklere âşık oluyor. Bunun nedeni, bu tür bir kalitenin, kişinin ne kadar sorumlu olduğunun bir habercisi olmasıdır. Eğer siz de aynıysanız, onun da sorumlu bir kadın istemediğini size düşündüren ne?

Hedefiniz olsun

Buna ek olarak, ister evcil ister kariyer odaklı olsun, hedeflere sahip olmak kişinin hayatını canlı ve ilham verici tutar. Sadece var olmayın, hayatınızı yaşayın ve hayatta istediğiniz her şeyi gerçekleştirin!

Değerinizi Bilmeye Devam Edin

Eğer kovalamayı bırakırsan ve bir erkek için her şeyi yaparsan, o da buna alışacak ve daha fazlasını isteyecektir. Evet, yanlış ama gerçek bu. Çoğu erkek doğuştan avcıdır, kovalayan tarafta olmayı tercih ederler.

Bedeninizin, zihninizin ve ruhunuzun %100’ünü vermeyin. Yüzdelere göre çalışmasını sağlayın ki, istediğini aldığında bunu hak ettiğini hissedebilsin.

Sürprizler

Elbette erkeklerde bir canlı. İlişkinin bütün sorumluluğunu onlara yüklememek lazım. Biliyorsunuz, erkeklerin, özellikle de çalışanların, artık belirli durumlarda etkinlik veya gezi planlamak için fazla zamanları olmayacak. Özellikle çalışmıyorsanız veya onun kadar çalışmıyorsanız bunları yapmak sizin görevinizdir.

Süprizler

Bir takvim tutun ve doğum günleri, yıldönümleri gibi tüm özel günleri işaretleyin. Onun size verdiği kadar sizin de ona değer verdiğinizi ona bildirin. Büyük sürprizler yapmanıza gerek yok onun mutlu olacağı ve sizin için ne kadar değerli olduğunu hissettirin yeter.

Romantizmi Arttırmak

Sadece yemek yapmak veya bir gezi planı yapmak ile bu iş olmaz! Erkekleri her zaman cezbeden yeni bir iç çamaşırı gibisi yoktur.

Renkli ve vücut hatlarınızı daha belirgin edecek iç çamaşırlar ile kapıda karşılayın. Yatak odası aktivitelerinizi heyecanlı bir hale getirin, yeni fanteziler keşfedin.

Romantizimi arttırmak

Konu sevişmeye gelince farklı senaryolar yaratarak gerilimi artırabilir ve onu elinizde tutabilirsiniz, daha fazlasını almak için geri gelecektir.

Rol yapmayı veya başka bir yerde seks yapmayı deneyin. Ayrıca ikinizden birinin itaat mi yoksa hâkimiyet mi içinde olduğunu da keşfedebilirsiniz. Vücut keşfedilmek için yaratıldı.

Posted in Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Pendik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir