Travesti İstanbul
Menü Kapat

Kadıköy Nefise Kimdir?

nefise kadikoy

Kadıköy Nefise İstanbul Anadolu yakasında mütevazı bir hayat sürdüren yıllardır bu gölgede yaşayan trans bireydir.

Sosyal medya siteleri ve Google arama motoru aramalarında sıklıkla karşınıza çıkan, güzelliği ile kendini öp planda tutmayı başarabilen, gece hayatında sıklıkla rastlayabileceğiniz ender karakterli insanlardan biridir.

Her ne kadar gece hayatı aktif olmayan bir kişi olarak bilinse de sosyal hayatı oldukça aktif ve arkadaş çevresi oldukça kalabalık bir karakterdir.

Anadolu yakası travesti nefise

Kadıköy stadyum yakınlarında ikamet eden bu güzel sosyal platformlarda oldukça popüler bir kişi olarak göze çarpmakta.

Google aramalarında 128.000 aramadan fazla bir içeriğe sahip olan Nefise, İnstagram, Twitter ve Facebook hesaplarında sıkça görsel ve etkinlikleri paylaşmakta.

TikTok @nefiseekaratayy kullanıcı adı ile genellikle kaliteli içerikler paylaşan bu güzeli sosyal medya sitelerinden takip edebilir, paylaşımları ve kaliteli içerikleri ile geniş bilgiler edinebilirsiniz.

tiktok anadolu yakası kadıköy nefise

İstanbul doğumlu olan Nefise’nin ilgisini çektiği alanlar genellikle evcil hayvanlar ve güzel sanatlar olarak bilinir.

Kibar, nazik ve hanımefendiliğini her ortamda koruyabilen Nefise’ye ulaşmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, özel mesaj atabilirsiniz.

Kadıköy Nefise Sosyal Medya Hesapları

Günümüzde yaygın olarak iletişime geçmenin en basit yoludur sosyal medya. Eski arkadaşlarınızı, popüler kişileri ve hoşlandığınız bir kişiye açılmanın en kolay yoludur.

Kadıköy Nefise’ye ulaşılması zor bir kişi değil aslında. Nasıl konuşması gerektiğini ve iletişim kurmanın ne demek olduğunu bilmeniz yeterli.

Karşınızdaki kişi kültürlü, nazik ve cana yakın bir kişiliğe sahip olmasından ötürü size olan saygısını koruyarak cevap verecek ve onu yakından tanıma şansını elde etmiş olacaksınız.

Dilerseniz Nefise’ye nasıl ulaşacağınız hakkında bilgiler verelim. Nefise sosyal medya hesaplarını sıklıkla kullanan ve gündemi takip eden bir kişiliğe sahip.

Eminiz ki sosyal medya hesabı olmayan kişi sayısı günümüzde oldukça az. Aşağıda vereceğimiz sosyal medya hesapları aracılığı sayesinde Nefise ile iletişim kurabilirsiniz.

Kadıköy Nefise Twitter

Kadıköy Nefise İnstagram

Kadıköy Nefise TikTok

Kadıköy Nefise Facebook

Şunu da belirtmekte fayda var Ağustos ayı itibari ile Nefise tatil seçeneği olarak Bodrum ve Marmaris gibi tatil beldelerini tercih etmekte.

İstanbul’da yaşamayan ve bu bölgelerde yaşayan kişilerin üzülmesini gerektirecek bir durum söz konusu değil. Temmuz ve Ağustos aylarında Nefise uzun bir süre bu tatil bölgelerinde ikamet etmekte.

Bu bölgelerde yaşayan kişiler iletişime geçebilir ve tanışma fırsatını yakalayabilir.

Posted in Anadolu Yakası, Bodrum Travesti, Kadıköy, Marmaris Travesti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir