Travesti masözler en yaygın ve en bilindik teknikler ile son dönemlere damga vuran tedavi hizmeti veren kişilerdir.

Hepimizin bildiği üzere alışkın olduğumuz masaj teknikleri klasik masaj veya köpük masajından ibaret. Masaj yaptırmanın amacı stresi azaltmak, kas gerginliğini gevşetmek vücut ve zihin sağlığını iyileştirmek için en etkili yöntemdir.

Klasik masaj dışına çıkmak isteyen kişilerin tercihi travesti masözler ve uyguladığı tekniklerdir. Her biri profesyonel masaj eğitimi almış sertifikalı kişiler olmasından dolayı son zamanların popülaritesi yüksek kişilerdir.

Bu profesyonellik neticesinde tabuları yıkarak çeşitli masaj teknikleri ile sizleri zihinde tutup eklem ağrılarınızı gidermek için çaba gösterirler. Genellikle açık görüşlü kişiler kendilerine özel masöz tutar ve anın tadını çıkarmak isterler.

Klasik masajdan ziyade yeni neslin bilindik teknikleri ve en etkili şekilde masaj yapan kişi sayısı oldukça az. Tabularını yıkmak isteyenler için yeni masaj tekniklerinden bahsedelim.

Travesti Masözler Hangi Teknikleri Kullanıyor

Daha önce isimlerini hiç duymadığınız ve yaptırmayı çekindiğiniz masaj teknikleri ile sizlerle. Lafı fazla uzatmadan dilerseniz yeniçağın can alıcı tekniklerini sizlerle paylaşalım.

Swedish Masajı: Swedish masajı, kas gerginliğini eklem ağrılarını ve kan dolaşımını hızlandırmak için kullanılan yaygın bir masaj tekniğidir. Bu teknikte, hafif basınçlar, sürtünmeler ve yumuşak dokunuşlar kullanılır.

Derin Doku Masajı: Derin doku masajı, kasların derinlerine hükmederek kulunç tutmuş kasları gevşetmeye yardımcı olur. Bu teknik, spor yaralanmaları veya kronik kas gerginliği gibi durumlar için etkilidir.

Refleksoloji: Refleksoloji, ayak tabanındaki belirli noktalara basınç uygulayarak vücuttaki enerji akışını dengelemeyi amaçlayan bir masaj tekniğidir. Bu yöntem, vücutta stresi azaltmak, rahatlama sağlamak ve iyileşmeyi teşvik etmek ve ayak ağrıları için kullanılır.

Thai Masajı: Thai masajı, Tayland kökenli pasif esneme hareketleri, basınç noktalarına basınç uygulama ve eklemleri hareket ettirme gibi tekniklerle yapılan bir masaj türüdür. Bu teknik, esnekliği artırmak, kas gerginliğini azaltmak ve enerji akışını dengelemek için kullanılır.

Shiatsu Masajı: Shiatsu, Japon kökenli bu masaj türü, parmaklarla veya avuç içiyle belirli basınç noktalarına basınç uygulayarak yapılan bir masaj tekniğidir. Bu teknik, vücuttaki enerji akışını dengelemek, stresi azaltmak ve genel olarak rahatlama sağlamak için kullanılır.

Bu masaj tekniklerinden herhangi birine, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olanı seçebilir ve uzman bir travesti masaj terapisti tarafından uygulanmasını sağlayabilirsiniz.

istanbul

Recent Posts

Travesti ve Transseksüel Arasındaki Fark

Travesti ve transseksüel kelimelerine yabancı birimisiniz? Trans kadınlarla mı çıkmayı planlıyorsunuz yoksa geçiş yapmayı düşünen…

5 gün ago

Dünya Çapında Travesti Hakları

Dünya çapında travesti hakları son zamanlarda büyük yol kat etti. Ancak hala gidilecek meşakkatli yol…

5 gün ago

Travesti Avcısı Nedir ve Nasıl Tespit Edilir?

Travesti avcısı kişileri nasıl tespit edeceğinizi öğrenmeden önce travesti kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekiyor.…

6 gün ago

Kadıköy Trans Kadınları Baştan Çıkarmanın Yolları

Kadıköy trans kadınları baştan çıkarmak oldukça zor ve meşakkatli bir sınava tabidir. Öncelikle bir erkekte…

6 gün ago

Tinder Travesti Deneyiminde

Tinder travesti dünyasına hitap eden ve Dünya çapında oldukça yaygın bir flört uygulamasıdır. Bu uygulamayı…

1 hafta ago

Bir Travesti Erkeği Elinde Nasıl Tutar

Bir travesti erkeği elinde tutması oldukça zor bir durumdur. Özellikle erkekler sadece isterlerse tutulacakları zaman.…

1 hafta ago